Spor
Giriş Tarihi : 05-10-2020 15:16   Güncelleme : 09-12-2020 10:01

İkinci Baharını Yaşayan Gerzeli Veteranlar

İlk kez bu sene TMVFL Masterler ve Veteranlar Futbol Liginde top koşturan Gerze Veteranlar Takımı Kulüp Yöneticisi Fatih Oğuz, sezonla ilgili bilgiler verdi

İkinci Baharını Yaşayan Gerzeli Veteranlar

Gerze Veteranlar Kulüp Yöneticisi Fatih Oğuz, ülke genelinde futbola gönül veren emektar futbolcuları ‘İkinci Baharını Yaşayanların Ligi’ sloganıyla bir çatı altında toplayan, Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Ligi ve ligde ter dökecek Gerze Veteranlar Takımı ile ilgili bilgiler verdi.

Kulüp Yöneticisi Fatih Oğuz, Gazeteci Fatih Uysal'a Takımın Formasını Hediye Etti

Kulüp olarak bu sene ilk kez yaşadıkları Türkiye Masterler ve Veteranlar Ligi heyecanını dile getiren Kulüp Yöneticisi Fatih Oğuz, “Biz Gerze Veteranlar Takımı olarak, Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Liginde ilk kez yer alıyoruz.

Türkiye genelinde 74 tane Veteran Takımı bulunuyor ve biz Gerze Veteranlar olarak, 11 takımı olan Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) Orta Karadeniz Bölgesi Takımları içinde yer alıyoruz.

Takımımız, en küçüğü 38 olmak üzere 40 yaş ve üstü, önceden futbol oynamış eski futbolculardan oluşuyor.

Bizim amacımız, alttan gelen genç futbolculara, genç nesillere örnek olabilmek.”

MADDİ YÜK TAKIMLARIN ÜZERİNDE

“Biz takımın kurulduğu ilk aydan bu yana her ay 35 kişi aidat topluyoruz, ayrıca sponsorlara formalarımızı yaptırıyoruz. Takımımızın taraftar formalarını gönüllü destekçilerimize satıyoruz.

Lig başladığında deplasmanlara gideceğiz, bizim yol, araç-gereç, yeme-içme gibi temel masraflarımız olacak, bu masrafları da bu tarz çalışmalarla, aramızda topladığımız aidatlarla, gönüllü destekçilerimizin yardımlarıyla aşmaya çalışıyoruz.

Şayet biz ligde ilk üçe girersek, Antalya Türkiye Şampiyonasına katılacağız, haliyle masraflarımız daha da artacak ama biz burada, ilçemizin adını ön plana çıkarmak için mücadele edeceğiz.”

GERZE İÇİN BÜYÜK KATMA DEĞERİ OLACAK

Şuan dahi, yolun bu kadar başındayken, futbol programı olan +40 programında Gerze Veteranlar Takımından, Gerze’den bahsediliyor.

Bu gibi etkinlikler Gerze’nin tanıtımına büyük katkı sağlayacak. Bu etkinliklerin ilçemize, maddi- manevi büyük bir katma değeri var, her maçtan önce veya sonra onlarca insan ilçemizi ziyarete geliyor.

Bu anlamda takımımıza destek vermek isteyen herkesi, takımımızın formasını alarak kulübümüze katkı sağlamaya davet ediyoruz. Takımımıza destek vermek isteyen hemşehrilerimiz, 'Gerze Veteran' isimli facebook ve instagram hesaplarımızdan veya 0532 570 13 26 nolu telefonla bizimle iletişime geçebilirler. ” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin