Spor
Giriş Tarihi : 12-01-2016 17:21   Güncelleme : 12-01-2016 17:08

İl Birincisi Oldular

Okullar arası yapılan Yıldızlar Voleybol müsabakalarında Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu Yıldız Kız Takımı 2015-2016 sezonu Sinop Birincisi oldu

İl Birincisi Oldular
 2015 – 2016 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet programında yer alan Yıldız Kız/Erkek Voleybol Müsabakaları Boyabat İlçe Spor Salonunda yapılan Müsabakalar ile sona erdi.                     

Okullar arası yapılan Yıldızlar müsabakalarında Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu Yıldız Kız Takımı 2015-2016 sezonu Sinop Birincisi oldu. 3 yıldır şampiyonluğu bırakmayan voleybol yıldız takımı bu yılda şampiyon olarak şubat ayında yapılacak olan bölge müsabakalarına Sinop ilini temsil etme hakkını kazandı.
Müsabakalar sonrasında Takımlara Kupaları, Madalyaları ve Başarı Belgeleri takdim edildi. Kız/Erkek toplamda 11 Ortaokul ‘un mücadele ettiği Voleybol müsabakalarında Dereceye giren Okul Takımlarına, Kupaları, Madalyaları ve Başarı Belgelerini; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Murat ALTUN, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boyabat İlçe Müdür V. Saygın ATİNKAYA, Boyabat İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman YAVUZ, Boyabat Atatürk Ortaokulu Müdürü Alaaddin YAYLAOĞLU, Okul Sporları İl Temsilcisi Çiğdem DEMİR, Voleybol İl Temsilcisi Gülseren Avşar, tarafından takdim edildi.

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş müsabakalar sonrası yaptığı açıklamada;  Yıldız Kız/Erkek Voleybol Müsabakalarına  katılan tüm okullarımıza teşekkür etti ve  müsabakalar sonrasında ilimizi guruplarda temsil edecek tüm sporcularımıza başarılar diliyorum dedi.

Dereceye Giren Okul Takımları;

Yıldız Kızlar;

1. Gerze Haşim Zehra Tarı Ortaokulu

2. Saraydüzü Türkaylar Ortaokulu

3. Boyabat Atatürk Ortaokulu

4. Boyabat Özel Yıldız Ortaokulu

Yıldız Erkekler;

1. Boyabat Atatürk Ortaokulu

2. Boyabat İmam Hatip Ortaokulu

3. Durağan 75. Yıl Cumhuriyet YBO

Seda ŞengülSeda Şengül