Spor
Giriş Tarihi : 29-11-2019 16:34   Güncelleme : 29-11-2019 16:39

Kaban Yapı’dan Sporcuya Tam Destek

Spora ve sporcuya her zaman destek olan Kaban Yapı işletme sahibi Ramazan Kaban Sinop Hakem ve Gözlemciler Derneğine forma desteğinde bulundu.

Kaban Yapı’dan Sporcuya Tam Destek

Kaban Yapı İşletme sahibi Ramazan Kaban sporcuya desteklerini her geçen gün arttırıyor.

Geçtiğimiz yıllarda da çeşitli spor kulüplerine destekleriyle bilinen Kaban, Sinop Federasyon Hakemler Birliği üyesi hakem ve gözlemcilerine forma hediye etti.

Son olarak da Sinop Federasyon Hakemler Birliği üyesi hakem ve gözlemcilerine forma yaptırıp hediye eden Kaban, sporcunun bundan sonra da her zaman destekçisi olacağını kaydetti.

Yaptırılan formalar, 29.11.2019 Cuma günü Sinop Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanı Özgür Sever’e teslim edildi.

TFF Hakemler ve Gözlemciler Derneği Sinop Şubesi Başkanı Sever, Kaban’a teşekkür mesajı yayınladı.

“Kaban Yapı’ya teşekkür ediyoruz. TFFHGD Sinop Şubemiz ve üyesi olan hakem ve gözlemcilerimize, aday hakem arkadaşlarımıza antrenman malzemesi yaptırımımızda büyük emeği ve destekleri olan Kaban Yapı işletme sahibi Ramazan Kaban beye TFFHGD Sinop şubemiz tarafından iade-i ziyaret gerçekleştirilmiştir. Kaban yapı olarak hakem ve gözlemcilerimize başarı temennilerinde bulunan Ramazan beye tekrar çok teşekkür ederiz. Yaptığımız ziyareti, hoş sohbet ve karşılıklı memnuniyetle ilerlerken çektirilen hatıra fotoğrafı ile son bulmuştur.”

AdminAdmin