Spor
Giriş Tarihi : 20-04-2023 12:48   Güncelleme : 20-04-2023 15:31

KAZANAN TARAF, GERZESPOR OLDU

Sezonun son derbisinde gülen taraf Gerzespor oldu

KAZANAN TARAF, GERZESPOR OLDU

Sinop 1. Amatör Büyükler Ligi’nde 14. hafta maçları oynandı. Sinopspor ligde şampiyonluğa ulaşan taraf olurken, ligin son derbisinde gülen taraf GerzeSpor 1950 oldu.

Gerze İlçe Stadı’nda Gerze Belediyespor ile karşı karşıya gelen Gerzespor, 45. dakikada Kürşat’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Gerze Belediyespor 62. dakikada Deniz Çakaner’ in attığı gol ile beraberliği yakaladı. Uzatmalara giden maçın 88. dakikasında Gerzespor, Kürşat’ ın attığı golle Gerze Belediyespor’u 2-1 mağlup etti ve puanını 28 yaparak ligi 3’ üncü sırada tamamladı. Gerze Belediyespor ise aldığı yenilgiye rağmen 33 puanla ligi 2’ nci sırada bitirdi.

Gerze Belediyespor Başkanı Gökhan Giresun takıma teşekkür ederek, “sezonun son maçında Gerzespor'a 2-1 mağlup olarak 2022-2023 Sinop Büyükler Ligini 2.sırada tamamladık. Bu sonuçla birlikte sezonu şampiyon olarak tamamlayan Sinopspor'u tebrik eder, BAL' a yükselme maçında Sinopspor ve 1868 Boyabat Spor'a başarılar dilerim” dedi.

AS Başkan Deniz Mızraklı ise “bizim adımıza günün en özel anı Gerze'mizin çocuklarının elde ettikleri U-16 şampiyonluk kupasına kavuşmaları oldu. Alt yapımızla bir kez daha ilçemizi övündüren gençlerimize Türkiye Şampiyonasında başarılar dileriz. Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Sinopspor’ u tebrik ederim” diye konuştu.

GERZESPOR’ UMUZ SİZLERLE VAR OLMAYA DEVAM EDECEK

Gerzespor Kulübü Başkan Yardımcısı Ergin Öztürk, Gerze derbisinde aldıkları galibiyet karşısında şunları söyledi: “2022-2023 yılı Sinop 1. Amatör Ligi’nin ikinci yarısını namağlup tamamlayan Gerzemizin yürekli evlatlarını, antrenörümüz Ömer Özkaptan hocamı ve kulübümüz için gecesini gündüzüne katan sevgili yönetici arkadaşlarımı ve bu sezon kulübümüze destek verip sponsor olan, kader birliği yapan değerli dostlara teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Gerze’nin koca çınarı Gerzesporumuz sizlerle var olmaya devam edecektir. Bu galibiyetle spor camiasına futbolun parayla değil ruhla oynanacağını tekrar göstermiş olduk.”

AdminAdmin