Spor
Giriş Tarihi : 02-06-2023 17:03   Güncelleme : 03-06-2023 15:06

Kupalar, ‘BAĞIMLILIKLA MÜCADELE’ için kaldırıldı

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Semt Sahasında bağımlılıkla mücadele kupası turnuvalarında kazananlar kupalarını kaldırdı

Kupalar, ‘BAĞIMLILIKLA MÜCADELE’ için kaldırıldı

Ülkemizin her bölgesinde yaşayan özellikle genç nüfusa yönelik, eğitsel, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin geliştirilmesi, zararlı alışkanlıklar ve madde bağımlılığıyla mücadele edilmesi amacıyla İçişleri Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan "Bağımlılıkla Mücadele, Gönüllülüğü Geliştirme ve Gençlerin Sosyal, Kültürel ve Sportif Kapasitelerinin Geliştirilmesine yönelik İş Birliği Protokolü" kapsamında Gerze Kaymakamlığı Bağımlılıkla Mücadele Kupası Futbol Turnuvası düzenlendi. 

Yapılan müsabakalarda galibiyet elde eden takımlara düzenlenen törenle kupaları teslim edildi.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Semt Sahasında düzenlenen Ortaokullar ve Liseler arası Bağımlılıkla Mücadele Kupası Liseler arası yapılan futbol turnuvalarında; Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi birinci; Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci; Gerze Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncü olurken kupalarını Gerze Kaymakamı Tekin Dundar takdim etti.

Ortaokullar arası yapılan futbol turnuvalarında Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu birinci; Atatürk Ortaokulu ikinci; Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu üçüncü olurken kupalarını Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy verdi.

Kupa töreni, toplu çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

AdminAdmin