Spor
Giriş Tarihi : 02-02-2020 20:52   Güncelleme : 03-02-2020 12:02

Maçın Kazananı Kardeşlik

Sinop 1. Amatör Liginin 5. Haftasında ilçemizin iki takımı Gerze Belediye Spor ve Gerze Spor, Gerze Şehir Stadyumunda karşı karşıya geldi.

Maçın Kazananı Kardeşlik

Gerze Belediye Spor Geçtiğimiz hafta Barış Pınarı ve Zeytin Dalı Harekatından kendilerine selam yollayan askerleri unutmadı. Gerze Belediye Spor olarak askerlerimizi anan ve kendilerine geri selam yollayan Gerze Belediye Spor ve Gerze Spor seyircilerin alkış ve tezahüratları ile sahaya giriş yaptılar.

Maça taraftarlar tarafından ilgilinin yoğun olması ve maç boyunca zaman zaman tansiyon yükselmeleri yaşanmasına rağmen iki rakip takım ve taraftarları birlik mesajları verdiler.

Hakemin düdüğü çalması ile başlayan mücadelenin ilk dakikasında Melih’in attığı golle Gerze Belediye Spor 1–0 öne geçti. 15. ve 20. dakikada Sinan’ın üst üste attığı gollerle skor 3-0 oldu. 7 dakika uzatılan ilk yarının son dakikalarında Timur’un da golüyle ilk yarı Gerze Belediye Sporun 4-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Hakemlerin birbirleri ile uyumsuzluğu içerisinde süren maçta Gerze Spor taraftarı özellikle sağ kanattaki hakeme tepki gösterse de maç sorun yaşanmadan devam etti.

İkinci yarıda Gerze Spor oyuncuları ilk yarıdan daha sıkı asılsalar da oyuna Gerze Belediye Sporun 65. dakikada Özkan ve 80. Dakikada Osman’ın golleriyle durum 6-0 oldu.

Maçın son dakikalarında ise topun başına sert şekilde çarpması sonucu kısa süre baygınlık geçiren Timur’un tedavisi için ambulansa sevki sırasında iki takımın oyuncularının yardım etmesi, karşı takım sporcularının ise başından ayrılmamaları birlik beraberlik ve kardeşliği bir kere daha göstermiş oldu.

7’den 77’ye birçok kişinin heyecanla seyrettiği maç herhangi bir olay yaşanmadan kardeşlik vurgusu ile sona erdi. Hastaneye kaldırılan Timur'un ise sağlık bilgisinin iyi olduğu kaydedildi.

Maçın hemen ardından önümüzdeki hafta Sinop Tersane ile oynanacak U17 maçı için Gerze Belediye Spor U17 sporcuları antrenmana başladılar.

Topuz Şampiyonluğu Garantilediler

Gerze Belediye Spor Başkanı Cengiz Topuz maç sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ; “U 14 ligimizin bitimine 1 hafta kala takımımız bugün oynanan maç sonucuna göre şampiyonluğu garantilemiştir.

U12, U13 ve U14 olmak üzere 3 yıl üst üste şampiyonluğu kaptırmayan oyuncularımızı tebrik ediyorum. Bu şampiyonlukta emekleri geçen hocaları Özkan Özay abileri, babaları Hüseyin İmamoğlu, ablaları Seda ve Antrenörleri Erkan Karagülle ile askere uğurladığımız Arif Korkut’a kulüp yönetimi olarak teşekkür ediyorum” cümlelerine yer verdi.

hakan akbaşhakan akbaş