Spor
Giriş Tarihi : 16-05-2023 13:02   Güncelleme : 16-05-2023 16:49

Masa tenisi turnuvasının kazananları belli oldu

Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasında ilk üçe giren öğrencilere madalyaları takdim edildi

Masa tenisi turnuvasının kazananları belli oldu

15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası kapsamında ilçemizde çeşitli sanatsal ve sportif etkinlikler düzenleniyor. Bu kapsamda bugün İlçemiz Kapalı Spor Salonunda Masa Tenisi Müsabakaları gerçekleştirildi. Kızlarda Rabia Köroğlu, erkeklerde Muhammet Akkaş düzenlenen müsabakalarda birinciliği elde ederek madalyaların sahibi oldular.

Ülkemiz genelinde 15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası ilçemizde de çeşitli etkinliklerle start verdi. 15 Mayıs Pazartesi günü başlayan ve 21 Mayıs Pazar gününe kadar devam edecek etkinlikler kapsamında Gerze Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi ile Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri arasında masa tenisi müsabakaları düzenlendi.

Düzenlenen müsabakalarda kızlarda Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi öğrencisi Rabia Köroğlu birinci, Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi öğrencisi Fatma Dinç ikinci, Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Öznur Katırcı üçüncü; erkeklerde Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi öğrencisi Muhammet Akkaş birinci, Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi öğrencisi Abdullah Akkaş ikinci, Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Yusuf Kaya üçüncü oldular.

Dereceye giren öğrencilere ödülleri Gerze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İsmail Karaman ve ilçemiz beden eğitimi öğretmenleri tarafından verildi.

AdminAdmin