Spor
Giriş Tarihi : 16-02-2020 22:50   Güncelleme : 17-02-2020 12:16

Namağlup Şampiyonluğa

2019-2020 Sinop Amatör Büyükler Ligi'nde  Sergilediği performansla temsilcimiz Gerze Belediye Spor adım adım şampiyonluğa koşuyor.

Namağlup Şampiyonluğa

Geçtiğimiz hafta hava muhalefeti sebebiyle ertelenen maçların devamında bu hafta sahasında Durağan Spor'u konuk eden temsilcimiz baskın oyunuyla başladığı maçta Sinan'ın kazandığı golle 1-0 öne geçerken, baskılı oyunun neticesinde ilk yarıyı 5-0 önde kapattı.

İkinci yarıda da aktif oyununu bozmayan temsilcimiz Gerze Belediyespor maç boyunca Sinan, Melih, Ali, Timur, Ömer ve Özkan'ın ağlara yolladığı iki golle rakibini 7-0 gibi net bir skorla Gerze'den gönderirken, Çarşamba günü karşılaşacağı ertelenen Türkeli Belediye Spor karşılaşması öncesi puanını 15'e çıkartarak lig ikincisi Sinop Spor'la olan 5 puanlık farkı korumasını bildi.

Ligin diğer bir heyecanı ise bu yıl 70.yılını kutlayan temsilcimiz Gerze Spor'un Ayancık Cevizli Spor'la karşılaşması oldu.

Karşılaşmayı Samet ve Mustafa'nın attığı gollerle 2-0 önde götüren temsilcimiz Gerze Spor, maçın 40.dakikasında yaşanan tatsız olaylar sebebiyle Hakemin maçı iptal etmesi sonucu sahadan hükmen 3-0 galip ayrılarak ilk 3 puanını kazandı.

Hafta, temsilcilerimizin galibiyetleri sonuçlanırken puan durumu ise şöyle oluştu;

hakan akbaşhakan akbaş