Spor
Giriş Tarihi : 17-04-2016 18:16   Güncelleme : 17-04-2016 18:19

Off-Road Heyecanı Sona Erdi

Gerze İlçemizde iki gün boyunca devam eden Off-Road etkinlikleri, gerçekleşen final töreni ile sona erdi.

 Off-Road Heyecanı Sona Erdi

16- 17 Nisan tarihleri arası İlçemiz Çavya mevkiinde yapılan ve çok sayıda spor severin buluştuğu Off-Road yarışması sona erdi. Günün sonunda Genel klasmanda

103 numara ile yarışan Murat Ulusoy ve Soner Çınar birinci

102 numaralı Gürkan Yıldırım, Akın Şengel ikinci

203 Numara ile yarışmada yerini alan Ahmet Köse ve Gencer Şeker ise 3. oldu.

Yarışmayı izleyen vatandaşlar yarışmanın eğlenceli olduğunu ve çok zevkli geçtiği ve heyecan verici olduğunu ifade ettiler.

Yarışma sonrasında açıklama yapan Gerze Belediye Başkanı Osman Beleovacıklı, “İnşallah bundan sonra daha verimli, katılımı yüksek olduğu bir yarışma düzenleriz. Gerze’nin tanıtımına yaralı olduğu kanısındayım” diye konuştu.

Sinop Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş ise, "Çok güzel bir yoğunluk gördük, katılım çok güzel insanların ilgisi çok güzeldi. Buraya katılanlara, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yarışmada derece alan sporculara ödüllerini Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop Vali Yardımcısı Ali Yılmaz, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu, Sinop Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, Chp Sinop İl Başkanı Barış Ayhan verdi.

Çekilen hatıra fotoğrafı ile büyük heyecan sona erdi.

 


AdminAdmin