Spor
Giriş Tarihi : 16-08-2022 10:27   Güncelleme : 14-08-2023 12:27

Plaj Voleybolu için son tarih 18 Ağustos 2022

Gerze Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Plaj Voleybolu Turnuvası için müracaatlar başladı

Plaj Voleybolu için son tarih 18 Ağustos 2022

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan 2022 yılı plaj voleybolu turnuvası müracaatları başladı. İlçe Gençlik Ve Spor Müdürlüğünce son kayıt tarihinin 18 Ağustos 2022 olduğu açıklanırken, fikstür çekiminin 19 Ağustos 2022 tarihinde saat 17.30 ‘ da İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünde yapılacağı, kayıt ve ayrıntılı bilgi için İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne başvurmaları veya 0368 718 20 48 numaralı telefonla iletişime geçmeleri istendi.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Plaj Voleybolu Turnuvası Teknik Şartnamesi şu şekilde açıklandı:

-Turnuva kadınlar ve erkekler olarak 2 kategoride düzenlenecektir.

-Turnuvaya katılacak sporcularda 16 yaşından gün almış olma şartı vardır. 15 Ağustos 2007 ve daha büyük doğum tarihli olmak)

-Takımlar 2 kişilik olup yedek oyuncu olmayacaktır. Takım oyuncularından birinin sakatlanması, diskalifiye olması vb. hallerinde maç, eksik takımın aleyhine olacak şekilde sona ere.

-Takım listeleri belirtilen süre içerisinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne teslim edilecek ve turnuvanın sonuna kadar listede isim değişikliği yapılmayacaktır.

-Müsabakalar kazanılmış 2 set üzerinden eleme usulü oynanacaktır. İki seti kazanan takım galip olur. Set en az 2 farkla ilk önce 12 sayı alan takım tarafından kazanılır. Sayılarda 11-11 eşitlik olması halinde 12’ nci sayıyı alan takım seti kazanır. 3. Set en az iki sayı farkla ilk önce 12 sayı alan takım tarafından kazanılır. Sayılarda 11-11 eşitlik olması halinde oyun 2 sayı farka ulaşılıncaya kadar devam eder. 3’ üncü sette sayı limiti yoktur.

-Takımlar sahaya tek tip üst forma ile çıkacaklar, altta ise farklı renklerde eşofman, şort vb. giyilebilecektir.

-File yüksekliği fikstür çekimi toplantısında kararlaştırılacaktır.

-Müsabakalar liman içi mevkiindeki festival alnının yanında bulunan voleybol sahasında oynanacaktır.

-18 yaş altı sporcular veli izin belgesi ve veli sağlık beyanı: 18 yaş üstü sporcular ise sağlık beyanı vermek zorundadırlar.

-Teknik şartnamede belirtilmeyen ve daha sonra oluşabilecek turnuva ile ilgili her türlü konularda karar verme yetkisi ilçe düzenleme komitesine aittir.

-Turnuvanın her türlü sekretaryası Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce takip edilecek ve yürütülecektir.

AdminAdmin