Spor
Giriş Tarihi : 08-04-2018 16:45   Güncelleme : 08-04-2018 17:38

Şampiyon Gerze Belediye Spor

Gerze Belediye Spor, Sinop 1. Amatör Ligi oynadığı son hafta maçıyla şampiyon tamamladı

Şampiyon Gerze Belediye Spor

En yakın rakibi Sinop İl Özel İdare Spor'u son hafta maçında kendi evinde konuk eden Gerze Belediye Spor, oynadığı üstün futbolla ilk yarıyı 3-1'lik skorla tamamladı.

Taraftarlarında yoğun ilgi gösterdiği maçın ikinci yarısında kalesinde bir gol gören Gerze Belediye Spor, maçı 3-2'lik skorla bitirdi. Fikstürde Şampiyonluğa adını zaten yazdırmış olan ilçemiz takımı aldığı galibiyetle de başarısını tescillemiş oldu.

Oynanan maçın ardından coşkulu bir kutlamayla şampiyonluklarını kutlayan futbolcuları, maçı izlemeye gelen CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ayhan Özhan ve Futbol İl Temsilcisi Önder Serdar Öztürk tek tek tebrik etti.

Maçın ardından kısa bir açıklama yapan Gerze Belediye Spor Kulübü Başkanı Uğur Sağır, Şampiyonluğun kazanılmasında en büyük payın futbolculara ait olduğunu belirterek başladığı konuşmasında "Sezon başında verdiğimiz sözü tutarak Gerze'ye uzun yıllar sonra şampiyonluğu getirdik. Hırslı ve azimli bir çalışma programıyla kupayı kaldırdık. 2017/2018 Sezonu boyunca Şampiyonluk yolunda hedefe kitlendik ve başardık. Başarılarından dolayı başta futbolcu arkadaşlarım olmak üzere kulüp yönetimine, teknik kadroya ve en büyük desteği veren Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'ya teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonraki hedefimiz Sinop Spor'la yapacağımız play-out maçı olacak. Taraftarlarımızın desteğini burada da yanımızda görmek isteriz" ifadelerini kullandı.

Sağır'ın açıklamalarının ardından futbolcular şampiyonluğu saha içinde davul zurna eşliğinde oynayarak kutladı. Kutlamalar çekilen hatıra fotoğrafları sonrasında sona erdi.

Ercan ÖZCAN / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül