Spor
Giriş Tarihi : 05-12-2022 10:56   Güncelleme : 09-12-2022 09:49

ŞAMPİYON GERZE BELEDİYESPOR

2022-2023 Sezonu Sinop Amatör Ligi U-18 kategorisinde temsilcimiz Gerze Belediyespor şampiyon oldu

ŞAMPİYON GERZE BELEDİYESPOR

Sinop Amatör U 18 liginin son haftasında temsilcimiz Gerze Belediyespor 80. Yıl Sinop Bostancılı Semt Stadyumunda Sinop Tersane Spor’ un konuğu oldu.

Sezonun son maçında Sinop Tersane Spor ile karşı karşıya gelen Gerze Belediyespor oynadığı maçı 1-0 kaybederek averajla şampiyon oldu. Böylece temsilcimiz Gerze Belediyespor grup maçlarında Türkiye Şampiyonası biletini aldı.

HAYAL ETTİK, GERÇEKLEŞTİRDİK VE ŞAMPİYON OLDUK

Şampiyon Gerze Belediyespor takımının sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sinop U-18 Liginde sezon başından bu yana üstün başarı göstererek hakedilmiş bir şampiyonluk yaşayan futbolcularımızı ve Teknik Sorumlumuz Akın Ünyeli'yi tebrik ediyoruz. Şimdi sırada Türkiye Gruplarında ilimizi ve ilçemizi temsil etmek var. Ayrıca, deplasmanı bize ev yapan ve takımımızı her koşulda destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Kulüp Başkanı Gökhan Giresun’ da tüm takımı ve destekleyenlere teşekkür ederken, “29 Ekim 2022 Cumhuriyet Bayramı günü Boyabat’ta Boyabat 1468 kulübü U18 takımı ile yapılan Başkanlığımın ilk resmi müsabakası ile başlayan serüven bu “Altın Çocuklarla” 04 Aralık 2022 tarihinde Sinop’ta yapılan Tersane spor U18 takımı ile yapılan müsabaka sonrası şampiyonlukla bitti. Bizleri onurlandıran gururlandıran Sporcularımıza, Antrenörümüz Akın Ünyeli’ye, emeği geçen herkese, bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan ve her daim desteklerini esirgemeyen tüm spor severlere şahsım ve yönetimim adına teşekkür ederim” diye konuştu.

Başkan Şensoy’ dan Tebrik mesajı

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, şampiyon olan Gerze Belediyesporu tebrik etti. Şensoy açıklamasında, “Sinop U-18 Liginde sezon başından bu yana üstün başarı göstererek hak edilmiş bir şampiyonluk yaşayarak ilimizi Türkiye Gruplarında temsil etme hakkı kazanan futbolcularımızı, Teknik Heyetimizi ve Kulüp Başkanı Gökhan Giresun olmak üzere tüm yönetimini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” ifadelerini kullandı.

ŞAMPİYONA DAVUL ZURNALI KARŞILAMA

Sinop Tersane Spor ile olan Şampiyonluk karşılamasından kupayla dönen temsilcimiz Gerze Belediyespor ekibi, kulüp binası önünde davul zurnayla karşılandı. 

Bizlerde Gerze’ nin Sesi Ailesi olarak ilçemizi gururlandıran temsilcimiz Gerze Belediyespor Takımına ve teknik heyeti tebrik eder, başarılarının daim olmasını dileriz.

AdminAdmin