Spor
Giriş Tarihi : 25-05-2019 13:42   Güncelleme : 25-05-2019 14:47

Sarı Kırmızılıların Şampiyonluk Kutlaması

Gerze ultrAslan Taraftar Grubu, gerçekleştirdikleri şampiyonluk kutlamasıyla limanda görsel şölen oluşturdu

Sarı Kırmızılıların Şampiyonluk Kutlaması

Galatasaray’ın 2018 – 2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonunu 22. Kez şampiyon olarak tamamlaması ardından tüm yurtta olduğu gibi Gerze’de de coşkulu bir katlama yapıldı.

Gerze ultrAslan taraftar grubu organizesinde gerçekleşen şampiyonluk kutlamaları ilk olarak taraftarların araçlarıyla yaptığı konvoyla başladı. Daha sonra bayraklar, formalar ve atkılarla limanda toplanan sarı kırmızılı taraftarlar burada davul zurna eşliğinde kutlamalara devam etti.

Yaktıkları meşaleler ile liman içini sarı kırmızı renklerle aydınlatan taraftarlar havai fişeklerle kutlamalarını sürdürdü.

Kutlamalar, taraftarların meşale ve havai fişeklerle oluşturduğu görsel şölenin ardından sona erdi.

ultrAslan Gerze Başkanı Kadir Aslan, şampiyonluk kutlamalarına destek veren Belediye Başkanı Cevat Şensoy’a, Dt. Erdem Kalafat’a, Veteriner Hidayet Türe, Veteriner Zafer Mutlu, Esnaf Yücel Yuvacı ve Tahsin Bayrak’a, Güçlü Eczanesi Mesut Belovacıklı’ya ve kutlamalara katılarak destek veren herkese ultrAslan Grubu Gerze Ailesi olarak teşekkürlerini sundu.

Taraftar grubu, kutlamalarda güvenliği sağlayan Gerze İlçe Emniyet Müdürlüğüne ayrıca teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

        

Seda ŞengülSeda Şengül