Spor
Giriş Tarihi : 08-10-2017 19:02   Güncelleme : 08-10-2017 19:33

Sezona Kurban Keserek Başladılar

Gerze Belediye Spor 2017 - 2018 Futbol Sezonunu Kurban Keserek Açtı

Sezona Kurban Keserek Başladılar
 Gerze Belediye Spor 2017 - 2018 futbol sezonuna Samsun 19 Mayıs Belediye Spor'la yaptığı dostluk maçıyla başladı.

Maç başlamadan önce kısa bir açıklama yapan Gerze Belediye Spor Kulübü Başkanı Uğur Sağır, ''2017 - 2018 Futbol sezonunun ilk maçını Samsun 19 Mayıs Belediye Spor ile gerçekleştirdik. Yaptığımız bu dostluk müsabakası ile iki kulüp arasında ki dostluk ve arkadaşlık bağlarımızı daha da sağlamlaştırarak futbolcularımızın kulüpler arası iletişim ve arkadaşlıklarına katkı sağlamış olduk. Sezonun ilk maçında Bafra 1453 Fetih Spor Kulüp Başkanı Berati Kara'da bizi yalnız bırakmayarak maçımızı izlemeye geldi kendisine ayrıca teşekkür ediyorum. Yeni sezonun bol galibiyetli ve gollü geçmesi, başarılı bir sezon olması için sezon başında ilk maçımıza çıkmadan önce kurbanımızı kestik. Bu sezonda üstün gayret göstererek İnşallah Gerzeli taraftarlara Şampiyonluğu hediye edeceğiz. Yeni sezonumuz hayırlı olsun. Desteklerini esirgemeyen ve yanımızda olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum''dedi.

Samsun 19 Mayıs Belediye Spor Kulübü teknik hocaları Ramazan Tunç ve Salih Dege ise yeni sezonda temsilcime başarılar dileyerek ''Gerze Belediye Spor ile dostluğumuzun uzun seneler devam etmesini temenni ediyoruz. Gerze Belediye Spor'la yaptığımız hazırlık maçımız dostluk havasında geçti. Biz takım olarak sezonun ikinci maçına çıktık. Her iki takıma da yeni sezonda başarılar diliyoruz'' açıklamasında bulundular.

Maçı izlemeye gelen Gerze Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Aydın ise, ''Sezon boyunca emek sarf edecek olan sporcularımıza kazasız belasız başarılı bir sezon diliyorum. Takımımızın geçen sezon olduğu gibi bu sezon da başarılı bir grafik çizeceğini ümit ediyorum. Kulüpler arasında yaptığımız bu gibi dostluk maçlarıyla futbolcularımıza hem tecrübe kazandırmış oluyoruz hem de yeni arkadaşlıklar edinmelerine vesile oluyoruz. İlçemiz de futbola ilgi gün geçtikçe artmakta. Gençlerimize sporu ve spor yapmayı aşılayarak ilgiyi daha da çoğaltmak için çalışıyoruz. Yeni sezonda tüm takımlarımıza  başarılar diliyorum'' şeklinde konuştu.

İlçemiz Stadında oynanan ve dostluk havasında geçen maçın ilk yarısında A takım, ikinci yarısında U19 oyuncuları sahaya çıktı. Maç sonrasında konuk takıma Gerze Belediye Spor Kulübü lokalinde ikram da bulunuldu.  
Ercan Özcan / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül