Spor
Giriş Tarihi : 13-01-2020 13:16   Güncelleme : 13-01-2020 13:28

Sinop 1.Amatör Küme Ligi’nde 2.hafta heyecanı yaşandı.

12 Ocak Pazar günü oynanan 3 karşılaşma sonrasında haftanın yeni lideri Türkeli Belediye Esnaf spor oldu.

Sinop 1.Amatör Küme Ligi’nde 2.hafta heyecanı yaşandı.

12 Ocak Pazar günü Amatör Lig’de 2.hafta Gerze Spor-Türkeli Belediye Esnaf Spor, Erfelek Spor- Sinop spor, Ayancık Cevizli -Durağan Spor arasında gerçekleşti.

Gerze Şehir Stadı yapım aşamasında olduğu için ilçemizde oynanacak maç Sinop 80. Yıl Semt Sahasında oynanırken diğer maçlar ise Erfelek ve Ayancık sahalarında oynandı.

Takımımız Sinop 80. Yıl Semt Sahasında saat 14,30’da Türkeli Belediye Esnaf Spor ile karşılaşırken, Ayancık Cevizli spor ile Durağan maçı ise Ayancık Gazi Stadı’nda saat 13.30’da yapılırken, Erfelek Spor ise kendi sahasında Sinop Spor ile karşılaştı.

2. HAFTA BÜYÜKLER LİGİ MAÇ SONUÇLARI

GERZE SPOR - TÜRKELİ BELEDİYE 0-3

ERFELEK SPOR - SİNOP SPOR 2-2

AYANCIK CEVİZLİ - DURAĞAN SPOR 0-2

Ayancık Cevizli Spor ikinci haftayı puan alamadan kapatan takım olurken, ikinci haftanın lideri ise oynadığı iki maçı alarak çıkan Türkeli Belediye Esnaf Spor oldu.

- Ligin ilk haftasında Gerze Belediye Spor’a kendi sahasında mağlup olan Sinop Spor, bu hafta Erfelek spor ile karşılaştı.

- Geçtiğimiz hafta deplasmanda Durağan Spor’u 4-0 mağlup ederek dikkatleri üzerine çeken Erfelek Spor sahasında konuk ettiği Sinop Spor ile 2-2 berabere kaldı.

- Ligin ilk haftasında Türkeli Belediye Spor’a son dakikada yediği gol ile mağlup olan Ayancık Cevizli spor kendi sahasında konuk ettiği Durağan Spor’a 2-0 mağlup olarak ligdeki ilk 3 puanını almış oldu.

hakan akbaşhakan akbaş