Spor
Giriş Tarihi : 16-02-2020 22:20   Güncelleme : 16-02-2020 22:43

SİNOP U14 LİGİ’NDE ŞAMPİYON GERZE BELEDİYE SPOR OLDU

U14 Ligi’nde mutlu sona ulaşan takım Gerze belediye spor oldu

SİNOP U14 LİGİ’NDE ŞAMPİYON GERZE BELEDİYE SPOR OLDU

Ligde son hafta karşılaşması 15 Şubat Cumartesi günü Ayancık Gazi stadında saat 13:30 da oynandı. Son haftaya girerken şampiyonluğunu garantileyen temsilcimiz Ayancık belediye spor ile Gerze Belediye spor karşılaştı.

0-0 sona eren maç sonrasında rakibine 4 puan fark atarak Gerze belediye spor 2019-2020 sezonunun U14 Ligi şampiyonu oldu.

Siyah -beyazlılar ilimizi U14 Türkiye Şampiyonası’nda Bölge Gurup Maçlarında ilimizi temsil edecek takım oldu.

Ayancık Belediye Spor, Boyabat Çeltik Spor ve Tersane Spor'la girdiği mücadele sonucunda gerçekleştirdiği altı maçta 14 puan toplayarak en yakın rakibinin 4 puan önünde sezonu şampiyon olarak tamamlayan temsilcimiz Gerze Belediye Spor kupasına kavuşurken, Belediye Başkanı Cevat Şensoy ve  Gerze Belediye Spor Kulüp Başkanı Cengiz Topuz bu özel anlarda futbolcularımızın yanında oldu.

Sinop ASKF Temsilcisi TFF Sinop Yetkilisi Önder Serdar Öztürk tarafından tebrik edilen çocuklarımıza Başkan, Şensoy’da "Sporculuğun birinci temel unsuru ahlaklı olmaktır. Gerek saha içinde gerekse saha dışında ahlaklı bir şekilde mücadelesini sürdüren bu çocuklarımız şampiyonluğu fazlasıyla hakettiler. Bu gün burada şampiyonluğu kazanan futbolcularımız yarın A Takım'da ki ağabeylerinin emanet ettiği formaları terletecekler. Türkiye şampiyonalarında bizleri başarıyla temsil edeceklerine inandığım sporcularımızı, kulüp yönetimini ve teknik heyeti can-ı gönülden kutlar, başarılarının devamını dilerim." dedi.

hakan akbaşhakan akbaş