Spor
Giriş Tarihi : 04-12-2021 14:22   Güncelleme : 04-12-2021 14:59

Yüksek, Elini Taşın Altına Koydu

Gerze Belediye Spor Kulüp Yönetimi, ilçemizde faaliyetini sürdüren spor kulüp yöneticileri ile bir araya geldi.

Yüksek, Elini Taşın Altına Koydu

Kaldi Cafe’de düzenlenen kahvaltı programında bir araya gelen kulüp yöneticileri, ilçemizde sporun yeri, durumu, ihtiyaçları gibi konular üzerine fikir telakkisinde bulundu.

Kahvaltı programından sonra ilk konuşmayı yapan Gerze Belediye Spor Onursal Başkanı Hüseyin Yüksek, ilçede yapılacak sportif faaliyetlerde elini taşın altına koyacağını belirtti.

Yüksek, “Bizler, Gerze’mizde sporu, birbirimize vereceğimiz destekleri konuşalım düşüncesiyle bir araya geldik. Gerze Belediye Spor, bal ligine çıktı ve 16 Ocak’ta amatör lig başlıyor. Gençlerimizin Gerze’yi tanıtması yönündeki ortaya koydukları gayret, mücadele ve başarı bizim için şereftir.  Bu anlamda ben bu memleketin bir evladı olarak, her zaman maddi ve manevi tüm imkânlarımla yanınızda olmaya devam edeceğim.

İlçemizde sporun bir yere gelmesi, gençlerimizin satranç, futbol, voleybol, hentbol gibi dersleri alabilecekleri kurumsal altyapılar oluşturulmak üzere öğreticilerin dersler verebileceği spor akademisi oluşturulması için binamız hazırlanmaktadır” diyerek ilçede yapılacak her türlü sportif faaliyetler noktasında elini taşın altına koyduğunu sözlerine ekledi.

İlçemizdeki spor kulüp yöneticileri birlikten güç doğacağını kaydederek spor noktasında ki eksiklikler ve sorunları şu şekilde sıraladılar:

20 bin nüfuslu ilçede bir şehir stadı olduğunu, bununda yetersiz geldiğini, sporcu lisansları ile ilgili olarak Samsun’a gidildiğini, bununda zahmet ve külfete sebebiyet verdiği dile getirildi.

İlçemiz spor kulüpleri yöneticilerinden oluşturulacak bir komisyon ile Gerze’de bir tesis yapılması noktasında Sinop Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne talepte bulunulacağını, olumlu bir dönüş alınmadığı takdirde tesisin Gerzeli İş İnsanı Hüseyin Yüksek tarafından yapılacağı sözü verildi.  

AdminAdmin