Teknoloji
Giriş Tarihi : 06-08-2012 01:24   Güncelleme : 06-08-2012 01:24

Sahil Yolu Başbakan Tarafından Açılacak (mış)

Sahil Yolunun Eylül Ayında Başbakan Tarafından Açılacağı Belirtiliyor

Sahil Yolu Başbakan Tarafından Açılacak (mış)
Karadeniz Sahil Yolu kapsamında yapılmakta olan Yakakent Gerze arasındaki 2x2 Duble Yol çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Yakakent Gerze arasında devam etmekte olan sahil yolu dünyada 2. kez uygulanmakta olan zırhlı fore kazık sistemi ve iki adet (2x1500) ve (2x300) metre uzunluğunda tünelle dikkat çekerken, yolun kullanıma açılmasıyla ilgili olarak Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım Haziran 2012 tarihinde sahil yolunun 30 Ağustos 2012 tarihine kadar bitirileceğini söylemiş olsa da bölgemizde yaşanan sel felaketinin ardından yolun açılışının bir ay kadar gecikeceği öğrenildi.

 

Dikmen ve Güzelceçay (Kanlıçay) mevkiinde yaşanan sel felaketinin ardından Cengiz İnşaat’a bağlı şantiyenin ve iş makinelerinin zarar görmesinin ardından Yakakent Gerze arasında ki yolun Ağustos 2012 tarihinde değil de Eylül sonu gibi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacağı ileri sürülüyor.

Köprü Ayaklarının Deniz Dalgalardan Etkilenmemesi İçin yapılan -T-'ler

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Vali Dr. Ahmet Cengiz, Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy ve Sinop Protokolü Haziran 2012 tarihinde Yakakent Gerze Sahil Yolunda İncelemelerde Bulunurken

Sahil Yolunun Deniz Dalgalarından Etkilenmemesi Amacıyla Yapılan Deniz Dolguları








Viyadüklerdeki Çalışmalar Son Sürat Devam Ediyor


AdminAdmin