Yaşam
Giriş Tarihi : 07-03-2020 13:15

30 Yıldır Pazarda Taksitle Halı Satıyor

Ayşe Teyze tam 30 yıldır Gerze Cuma Pazarında tezgah açarak elden taksitle halı satıyor

30 Yıldır Pazarda Taksitle Halı Satıyor

30 yıldır her Cuma günü Samsun’daki mağazasından Gerze pazarına getirdiği halıları Gerzelilere satan Ayşe teyze artık kendisinin de bir Gerzeli olduğunu söylüyor.

Son yıllarda alışveriş mağazalarında dahi kredi kartı kültürü oluşmuşken, Samsun’da yaşayan Ayşe Teyze Gerzelilere o kadar alışmış ve güveniyor ki tanıdık tanımadık tüm müşterileriyle kurduğu samimi ilişki, güven duygusu ve buna dayalı olarak elden taksit yapması dikkatlerden kaçmadı.

Üzerinde “GERZE” yazan büyük dışı siyah kaplı taksit defteriyle her hafta Cuma günü tezgahını açan Ayşe Teyze Gerzelilere son derece güveniyor. Kendisiyle alışveriş yapan müşterilerden çok nadir borcunu ödemeyenlerin olduğunu ve bunların da çoğunlukla Gerzeli olmadıklarını söyleyen Ayşe Teyze “Ben 30 yıldır buraya gelip gidiyorum. Artık bende bir Gerzeli sayılırım ve buranın insanına güveniyorum. Şimdiye kadar Gerze’nin yerlisi olup da borcunu ödemeyene rastlamadım. Borç yapıp ödemeyenler oluyor mutlaka ama bunlar çoğunlukla buranın yerlisi olmayanlardan çıkıyor. Buradaki hemen hemen herkesi tanırım ve bu pazara yolu düşen herkes de beni tanır” diyerek hizmet kalitesini de her zaman üst noktada tutmaya özen gösterdiğini ifade etti.

Bir çok markanın ve ürün çeşitliliğin fazla olduğu tezgahında ürünlerin eve teslimatına kadar tüm sorumluluğu alan Ayşe Teyze bunların yanı sıra “Hani şu Türkiye’de bir tane iş adamı var gidip de borç defterlerindeki borçları silen. Keşke o adam bana da gelse de borcunu ödemeyenlerin borçlarını ödese ne güzel olur” diyerek borcunu ödemeyen müşterilerine de serzenişte bulundu.

AdminAdmin