Yaşam
Giriş Tarihi : 19-12-2022 16:52   Güncelleme : 22-12-2022 10:00

Ada organizasyon açıldı

Ada Organizasyon gerçekleştirilen açılış ile Gerzelilerin hizmetine girdi

Ada organizasyon açıldı

İlçemiz Hamidiye Mahallesi Alaattin Şahin Caddesi No: 101’ de hizmete giren Ada Organizasyonun açılışını Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur Kurt, İşletme Sahibi Ferda Kurtulmuş gerçekleştirdi.

Organizasyon alanında pek çok yeniliği de beraberinde getirecek olan Ada Organizasyon Gerzelilerin mutlu günlerinde yanlarında olacak.  Düğün, kına gecesi, doğum günü, evlenme teklifi organizasyonlarını profesyonel ekip ile kusursuz bir şekilde planlamayı ve uygulamayı başardıklarını söyleyen Organizatör Ferda Kurtulmuş, açılışı yeni yapmalarına rağmen 2 yıldır home office şekilde hizmet verdiklerini belirtti.

Düğün, özel davet, özel gün gibi organizasyonlarda istenilen konseptler ile özel günlere özel dokunuşlar yapacaklarını belirten Ada Organizasyon Sahibi Ferda Kurtulmuş, “sizde farkı bizimle yaşamak istiyorsanız hayal ettiğiniz organizasyonu bizlere tarif edin bizler gerçekleştirelim. Özel günlerinizde güler yüzlü kadromuzla hizmetinizdeyiz” açıklamasında bulundu.

İletişim: 05436583669

@ada­_organizasyon57

AdminAdmin