Yaşam
Giriş Tarihi : 26-10-2022 09:41   Güncelleme : 26-10-2022 09:52

Bağışlanan kitaplar, Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi

CHP Gerze Gençlik Kolları Başkanlığı, bağışlanan kitapları Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim etti

Bağışlanan kitaplar, Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi

CHP Gerze İlçe Başkanlığı, Gençlik Kollarının başlattığı kitap toplama kampanyası ile toplanan kitapları Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim etti.

CHP Gerze İlçe Başkanı Serdar Dinçer, ‘Gönüllere bir kitapta sen uzat’ mottosuyla başlatılan kampanya kapsamında, okudukları kitapları başka kitapseverlerle paylaşmak isteyenlerin, kitaplarını CHP Gerze İlçe Başkanlığına teslim edebileceği, toplanan kitapların köy okulları başta olmak üzere ilçemizdeki okullara bağışlanacağını belirtmişti.

Bu kapsamda duyarlı vatandaşlar tarafından bağışlanan kitaplar, CHP Gerze Gençlik Kolları tarafından İlçemiz Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan CHP Gerze İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Gençlik Kolları Sorumlusu Birol Sazak: “Bu kitap toplama çalışması ile ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yılmaz Ceylan ile görüşüp kendisine bilgi verip, bu konuda kendisinin de görüşlerini almıştık, bize bilgi ve yol gösterici yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Umarım çocuklarımız bu kitaplarla yakın zamanda buluşur” dedi.

CHP Gerze Gençlik Kolları Başkanı Serdar Dinçer ise kitap toplama çalışmasının devam ettiğini, sadece kitap değil kırtasiye malzemeleri de temin ettiklerini kaydederek bir nebze de olsa öğrencilerin ailelerine destek olacaklarını söyledi.

AdminAdmin