Balin ailesinin acı günü

Sinop Valiliği Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde görevli Necdet Balin'in vefat eden ağabeyi Fikret Balin (63) gözyaşları ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Balin ailesinin acı günü
04 Kasım 2019 Pazartesi 09:51

Sinop Valiliği Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde görevli Necdet Balin'in ağabeyi Fikret Balin geçirdiği rahatsızlık sonucu İzmir'de hayatını kaybetti. 5 çocuk babası olan 63 yaşındaki Fikret Balin'in ölümü büyük üzüntüye neden oldu.  Fikret Balin için Cumartesi günü ikindiyi müteakip Erfelek Değirmencili köyünde cenaze namazı kılındı. Balin gözyaşları ve dualarla toprağa verildi.

Cenaze ardından Balin ailesi taziyeleri kabul etti.

Bizlerde Gerzeninsesi Gazetesi olarak Merhuma Allah'tan Rahmet,  dost ve yakınlarına sabırlar dileriz
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.