Yaşam
Giriş Tarihi : 08-02-2023 17:27   Güncelleme : 08-02-2023 17:37

CHP'nin yardım tırı deprem bölgesine gönderildi

Cumhuriyet Halk Partisi Gerze İlçe Başkanlığı tarafından deprem bölgesindeki zor durumda olan vatandaşlarımız için başlatılan yardım kampanyasında toplanan malzemeler bölgeye gönderildi

CHP'nin yardım tırı deprem bölgesine gönderildi

CHP Gerze İlçe Başkanlığı'nın deprem bölgesindeki vatandaşlarının ihtiyaçları için düzenlediği yardım kampanyasına partililer ve vatandaşlar da destek verdi.

Toplanan yardımlar tırla deprem bölgesi olan Adıyaman’ daki vatandaşlara ulaştırılmak üzere yola çıktı.

CHP Gerze İlçe Örgütü olarak Gerzeli vatandaşların da katkılarıyla toplanan bir tır dolusu yardım malzemesi deprem felaket bölgesi Adıyaman'a ulaşması için yola çıkarıldı.  Yardım malzemeleri CHP Gerze İlçe Başkanlığı Yönetimi Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Üyeleri ile birlikte tıra yüklendi. Yükleme işleminin ardından tır yola çıktı.  

CHP İlçe Başkanlığı adına konuşan CHP İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Kadın Ve Gençlik Kolları Sorumlu Üyesi Birol Sazak, “acı felaketin olduğu saatten itibaren İlçe Başkanımız Sayın Nihat Erdal’ ın koordinesinde,  yönetim ve kollarımız ile birlikte yardım kampanyası başlattık. Bu yardımla Gerze’ den halkımızın büyük ve yoğun desteğiyle bir tır dolusu yardım malzemesi temin ettik. Akabinde yardım malzemelerimiz bugün sevk edildi.

Temel gıda, battaniye, ısıtıcı, kışlık giyim, çocuk bezi, hijyen malzemeleri ve su gönderildi. İki gün boyunca bizlerle olan koşturup yardımların ulaşmasını sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Tekrar bu felakette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diler, yakınlarına baş sağlığı dileriz. Yaralılara acil şifalar diliyoruz. Orada zor şartlarda görev yapan ekiplere ve gönüllülere Allah güç versin” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin