Yaşam
Giriş Tarihi : 26-07-2018 15:40   Güncelleme : 26-07-2018 18:38

En güzel bahçe seçildi

Özenle ve titizlikle düzenlediği bahçesiyle birinciliğin sahibi oldu

En güzel bahçe seçildi

Her yıl yapılan en güzel bahçe yarışmasında birinciliği kimselere bırakmayan ilçemiz esnaflarından Kadir Öğütler, bu yılda özenle ve titizlikle düzenlediği bahçesiyle birinciliğin sahibi oldu.

Özellikle pet ve cam şişeler kullanarak yaptığı saksılar bahçenin önünden geçen vatandaşlar tarafından oldukça ilgi çekiyor. Yaz aylarında ilçemize gelen yerli ve yabancı ziyaretçilerin bahçe önünden geçerken fotoğraf çektiğini söyleyen Öğütler, “Herkes kendi kapısının önünü güzelleştirirse ilçemiz daha da güzelleşir. Bende kendi imkanlarımla günlük hayatta çöpe attığımız malzemeleri kullanarak bir bahçe oluşturdum. Her yıl yapılan ‘en güzel bahçe’ yarışmasında birinciliğe yine benim bahçem layık görüldü. Yapılan oylamada bahçemi birinci layık gören heyete teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye başkanlığı tarafından belirlenen heyet tarafından yapılan değerlendirme sonucunda 2. en güzel bahçe Mustafa Kenan Yılmaz’a ait olan bahçe seçilirken, 3.’lüğe layık görülen bahçe ise Aylin Anakök’e ait olan bahçe seçildi.

Bahçelerine verdikleri emekle ilçenin güzelleşmesine katkı sundukları için bahçe sahiplerine Gerze Belediye Başkanlığı tarafından teşekkür edildi.

Seda ŞengülSeda Şengül