Yaşam
Giriş Tarihi : 02-12-2017 14:58   Güncelleme : 02-12-2017 15:12

Engelli Vatandaşları Ücretsiz Tıraş Ediyor

3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle ilçemiz esnaflarından Yaşar Kunduz (Gözde Kuaför), engelli vatandaşları ücretsiz tıraş ediyor

Engelli Vatandaşları Ücretsiz Tıraş Ediyor

Hayırseverliği ile tanınan ilçemiz kuaförlerinden Yaşar Kunduz (Gözde Kuaför), 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle engelli vatandaşlara ücretsiz hizmet vermeye başladı.

Yaptığı etkinliklerle ilçede sık sık haberlere konu olan ve adından söz ettiren Gözde Kuaför Yaşar Kunduz, son olarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle engelli vatandaşları ücretsiz tıraş etmeye başladı. 3 Aralık Engelliler Gününün pazar gününe denk gelmesi nedeniyle nöbet sistemi uygulandığını söyleyen Kunduz, ''Engelli kardeşlerimizi 2 Aralık Cumartesi gününden itibaren ücretsiz tıraş etmeye başladık. Çalışma arkadaşım İlker Demirtopuz ile birlikte 4 Aralık Pazartesi günü de ücretsiz olarak bu vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz'' dedi.

Kuaför salonunun camına astığı ''3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle engelli kardeşlerimiz ücretsiz tıraş edilir'' yazılı kağıtla vatandaşların takdirini toplayan Kunduz,''Hepimiz birer engelli adayıyız. Engelli vatandaşlarımızın böyle küçük ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak onların gününde, onlara özel hizmet etme kararı aldık'' ifadelerinde bulundu.

Ercan ÖZCAN / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül