Yaşam
Giriş Tarihi : 19-12-2022 14:08   Güncelleme : 22-12-2022 10:00

Gerze’ de 'İnsanlık ölmemiş' dedirten olay

Camiye giderken yolda bulduğu cüzdanı, sahibine teslim etti

Gerze’ de 'İnsanlık ölmemiş' dedirten olay

Camiye giderken, içerisinde para ve kartların olduğu bir cüzdan bulan Cavit Öztürk (72), cüzdanı sahibine teslim etti. Cüzdanı bulduğunda ne yapması gerektiğini düşünen Öztürk, cüzdanı Gerze Belediyesine teslim etmeye karar verdiğini söyledi. Öztürk, “öğle namazını ihya etmek için camiye gidiyordum. Sonra yolda bir cüzdan buldum. İçinde kimlik, kredi kartları ve para vardı. Sahibinin bulunması için hemen götürüp belediyeye teslim ettim. Onlarda Allah razı olsun cüzdanın sahibine hemen ulaşmışlar” dedi.

Emekli öğretmen Sema Yalçın’ a ait olduğu belirlenen cüzdan hemen teslim edildi. Yalçın, cüzdanının kendisine teslim edilmesinden oldukça memnun olduğunu belirterek, “gerçekten insanlık ölmemiş dedim. Kartlarım, kimliğim cüzdanımın içindeydi, bulunduğuna çok sevindim. Cavit Bey’ e bu davranışından ötürü çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İNSANLIK ÖLMEMİŞ, DEVAM EDİYOR

Cüzdanı bulan Cavit Öztürk’ ü ve cüzdanın sahibi Sema Yalçın’ ı odasında ağırlayarak kendisine teslim edilen cüzdanı sahibine teslim eden Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, “Cavit Bey’ in davranışı insanlıktan hala umut var dedirtti. Bu davranışı herkese örnek olsun. Kendisinden Allah razı olsun” ifadelerini kullanarak cüzdanı teslim eden Cavit Öztürk’ e bir kez daha teşekkür etti.

AdminAdmin