Yaşam
Giriş Tarihi : 11-04-2020 11:12   Güncelleme : 11-04-2020 12:42

GERZELİ GENÇ KAYMAKAM OLDU

İçişleri Bakanlığının Kasım 2019 tarihinde yapmış olduğu Kaymakam Adaylığı Sınavını (Yazılı ve Mülakat) başarıyla tamamlayarak Kaymakam olmaya hak kazandı.

GERZELİ GENÇ KAYMAKAM OLDU

İlk, orta ve lise öğrenimini doğup büyüdüğü Gerze'de tamamlayan Baha Büyükkaymakçı üniversite eğitimini Marmara Üniversitesinde tamamladıktan sonra ikinci üniversite olarak Kamu Yönetimi alanında eğitim aldı.

Geçtiğimiz aylarda yapılan Kaymakam Adaylığı yazılı sınavlarında büyük bir başarı göstererek, mülakata kalmaya hak kazanan Muhasebeci Bülent ve Emel Büyükkaymakçı’nın oğulları Baha Büyükkaymakçı mülakat sınavında da büyük bir başarıya imza atarak 8.sıradan Kaymakam Adayı olarak atanmaya hak kazandı.

İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı sonuçlarını 10 Nisan 2020 tarihinde açıklamasının ardından Gerzeninsesi Gazetesi olarak kendisiyle görüştüğümüz Baha Büyükkaymakçı bizlere duygularını şu şekilde aktardı. "Evet, sizin de söylediğiniz gibi Gerze gibi küçük ama güzel bir ilçeden yetişip Kaymakam Adayı olmak benim için de gurur verici. Ben Gerze de doğdum, Gerze de büyüdüm. Benim yetişmem de emeği olan başta aileme, akrabalarıma, öğretmenlerime ve bütün Gerzelilere teşekkür ediyorum. Bundan sonra devletim ve milletim için elimden gelen çalışmaları yapacağım.” dedi.

Bizlerde ilçemizden çıkan ve bu zorlu süreci başarıyla tamamlayan Baha Büyükkaymakçı'yı canı gönülden kutluyor, Devletimize, milletimize en güzel şekilde hizmet etmesini temenni ediyoruz.

hakan akbaşhakan akbaş