Yaşam
Giriş Tarihi : 04-09-2019 16:36   Güncelleme : 04-09-2019 19:10

İki Çocuk Annesi Bugün Toprağa Verildi

"Silahlı kavgada ölen Gülşah Karaduman gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı"

İki Çocuk Annesi Bugün Toprağa Verildi

03.09.2019 dün gece saatlerinde Sinop Aşıklar Caddesinde çıkan çatışmada pompalı tüfekle vurulan Gülşah Karaduman 04.09.2019 günü bugün toprağa verildi.

Bir süredir aralarında husumet olduğu söylenen iki grup arasında gece 00:30 sıralarında Aşıklar caddesinde çıkan kavga bir süre sonra silahlı çatışmaya dönüştüğü öğrenilirken olayın ardından çatışma yerine çok sayıda polis ve sağlık ekiplerinin yanı sıra Polis Özel Harekat timlerinin sevk edildiği kaydedildi.

Çatışmada esnasında içlerinde Gülşah Karaduman’ın da olduğu altı kişinin silahla yaralanması sonucu 112 ambulans ekipleriyle Atatürk Devlet Hastanesine sevk edildikleri öğrenildi.

Olay yerinden geçmesi sonucu pompalı tüfekle vurulan iki çocuk annesi Gülşah Karaduman, kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kaybederek aramızdan ayrıldı.

Karaduman’ın cenazesi 04.09.2019 bugün Dibekli Köyü, Kaz Mahallesinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Tüm şehri yasa boğan ölüm haberinin ardından cenaze törenine başta Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Belediye Başkanı Barış Ayhan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

GerzeninSesi ailesi olarak maganda kurşununa kurban giden Gülşah Karaduman’a Allah’tan rahmet diler başta çocukları olmak üzere tüm dost ve yakınlarına sabırlar dileriz.

  

hakan akbaşhakan akbaş