Yaşam
Giriş Tarihi : 25-11-2021 11:32   Güncelleme : 25-11-2021 16:24

Köy Okulu Öğrencilerine Ücretsiz Bakım

Kuaför Yaşar Kunduz ve ekibi, köy okulu öğrencilerinin saç kesim ve bakımını yaparak örnek bir davranışa imza attı

Köy Okulu Öğrencilerine Ücretsiz Bakım

Yaptığı sosyal içerikli çalışmalarla adından sık sık bahsettiren Kuaför Yaşar Kunduz, takdir toplayan bir çalışmaya daha imza attı. Gözde Kuaför sahibi Yaşar Kunduz ve ekibi, Karlı TOBB İlkokulu öğrencilerinin tek tek saçlarını kesti ve bakımlarını yaptı. Bu hareketiyle büyük beğeni toplayan Kunduz, sosyal sorumluluk projelerine devam edeceğini belirtti.

Kunduz, “günümüzde pek çok aile ekonomik sıkıntılar içinde. Bu anlamda Gözde Kuaför ve ekibi olarak Karlı TOBB İlkokulu öğrencilerimizin saçlarını kestik, bakımlarını yaptık. Umarım bu hareketimizle küçüklerimizin kalbine dokunabilmişizdir, onların mutlu olmasına katkı sağlayabilmişizdir.

Miniklerimizle bir araya geldik, keyifli ve unutulmaz bir gün geçirdik. Ben ve ekibim, bu güzel sosyal sorumluluk projesine imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz, bundan sonra da değişik kulvarlarda sosyal sorumluluk projelerimize devam edeceğiz”  diye konuştu.

Bu işe nasıl gönül verdiğini de kaydeden Kunduz, "biz küçükken köyümüzde bir amcamız bizi  kütüğün üstüne oturtup el makinesi ile tıraş ederdi, benim de aklıma böyle bir fikir geldi. Elimizdeki imkanlar dahilinde çocuklarımızı mutlu etmeye çalıştık. Ayrıca önümüzde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü var; ilçemizde, köylerimizde, her nerede engelli arkadaşımız, kardeşimiz varsa Dünya Engelliler Günü'nde onlara da ücretsiz tıraş imkanı sağlayacağız" dedi. 

AdminAdmin