Yaşam
Giriş Tarihi : 26-01-2023 12:43   Güncelleme : 26-01-2023 13:14

Mahsur kalan hayvanların imdadına Gerze Belediyesi ekipleri yetişti

İlçemizde bir apartmanın balkonunda mahsur kalan kedi ile Gürleyik deresinde mahsur kalan yavru martının imdadına Gerze Belediyesi ekipleri yetişti

Mahsur kalan hayvanların imdadına Gerze Belediyesi ekipleri yetişti

Gerze Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Gerze Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi personelleri ilçemizin iki ayrı noktasında mahsur kalan hayvanları kurtararak doğal yaşama saldı.

Gelen ihbar üzerine harekete geçen belediye ekipleri Köşk Mahallesi mevkiindeki bir apartmanın balkonunda mahsur kalan kediyi kurtardı. Yine Gürleyik Deresinde mahsur kalan yavru martıyı da kurtaran belediye ekipleri mama ve su desteğinde bulundukları kedi ve martıyı doğal yaşamlarına bıraktı.

Gerze Belediyesi olarak, can dostlarımız sokak hayvanlarına her zaman sahip çıktıklarını belirten Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, “Can dostlarımıza sahip çıkmaya devam ediyoruz. Bilindiği üzere bir kısım dostumuzu Gerze Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde gerekli tedavilerini yaparak kanunen belirtilen süreyi doldurmamızın akabinde özgür yaşama bırakıyoruz. Ayrıca, ilçemizin dört bir yanına konuşlandırdığımız kedi ve köpek kulübelerini de periyodik aralıklarla ziyaret ederek mama ve su desteğini ihmal etmiyoruz. Aynı zamanda can dostlarımıza hayatın her alanında da yardımcı olmaya gayret göstermekteyiz. Belediyemiz gelen ihbar üzerine harekete geçen ekiplerimiz mahsur kalan dostumuzu haneye girmeden kurtarmasının ardından mama ve su desteği sağlayarak kendisini doğal yaşama bıraktı. Yine aynı şekilde kurtardığımız kuşun ise tedavileri sağlandı. Tüm dostlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

AdminAdmin