Yaşam
Giriş Tarihi : 10-03-2023 11:28   Güncelleme : 15-03-2023 10:34

Şeyhhüseyin köyü derneğinden teşekkür

Dikmen Şeyhhüseyin köyü Derneği köydeki yardımlarını sürdürmeye devam ediyor

Şeyhhüseyin köyü derneğinden teşekkür

Şeyhhüseyin köyü Kadıoğlu Mahallesinde yapımı devam eden mescitte son aşamaya gelindi. Dernek Başkanı Yaşar Coşkun, mescidin çok yakında tamamlanarak içinde ibadete başlanacağını, hem dernek hem de köylüler olarak bu mescidin köye kazandırılması için ellerini taşın altına koymaktan çekinmediklerini kaydetti.

Coşkun yaptığı açıklamada, Eski Dikmen Belediye Başkanı ve İş İnsanı Hüseyin Yüksek’ in de desteğini aldıklarını kaydederek, “mescidin son aşamasına gelinirken Dikmen Eski Belediye Başkanı ve İş İnsanı Hüseyin Yüksek’ in ibadethanenin yapımında desteğini esirgemedi ve mescidin camlarının yapılmasında bizlere yardımcı oldu.

Hüseyin Bey bizleri arayarak ‘yapımı devam eden ibadethanenin camlarının yapımını üstlenmek istiyorum ve köylülerimizin kullanacağı toplumsal yerlerde yapılacak işlerinizde her zaman yanınızdayım’ dedi.

Mescidimizin yapımı son hız devam ediyor, çok yakında açılışımızı da gerçekleştireceğiz. Ben Dernek Başkanı olarak yönetim kurulu ve köylülerimiz adına desteğini esirgemeyen İş İnsanı Hüseyin Yüksek Beye çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AdminAdmin