Yaşam
Giriş Tarihi : 26-01-2020 23:45   Güncelleme : 30-01-2020 10:41

SİNDEF ve Esenler Sinoplular Derneğinden Kan Bağışı

Esenler Sinoplular Derneği ve SİNDEF birlikte kan bağışı gerçekleştirdiler

SİNDEF ve Esenler Sinoplular Derneğinden Kan Bağışı

26 Ocak 2020 Pazar günü SİNDEF ve Esenler Sinoplular Derneği, ihtiyaç sahiplerinin yaralarına merhem olabilmek için kan bağışı desteğinde bulundu.

Kızılay ortaklı yürütülen kan bağışında bir günde yaklaşık 350-400 dernek üyesi vatandaşın kan bağışında bulunduğu kayıtlara geçti.

Bir gün süren bağış kampanyasında, duyarlı vatandaşların gösterdiği hassasiyet ve katılımcı sayısının bir hayli fazla olması dikkat çekti.

Esenler Sinoplular Derneği ve SİNDEF’in önceki yıllarda da kan bağışı destek kampanyası yaptığı ve binlerce bağışın gerçekleştiği öğrenildi. SİNDEF Genel Başkanı Hasan Dalkıran yapılan bu bağışlardan dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek, bundan sonra da kan bağışı desteğinin devam edeceğini belirtti.

Ayrıca Dalkıran sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada başta Esenler Sinoplular Derneği Başkanı Enver Tabakoğlu ve yönetimi olmak üzere tüm bağışçılara teşekkürlerini sundu.

Dalkıran yaptığı paylaşımda şu cümlelere yer verdi;

Hayırlısıyla bitirdik.

Esenler Sinoplular Derneği ve SİNDEF ile birlikte yaptığı kan bağışı kampanyasına yoğun bir ilgi ile katılım sağlandı.

Tüm değerli hemşerilerimize yoğun ilgi ve katılımlarından dolayı çok teşekkür ederiz.

Esenler Sinoplular Derneği ile Kızılay tarafından ortaklaşa organize edilen kan bağışı programına, SİNDEF Genel Başkan Yardımcısı ve Bölge Sorumlumuz Alattin İnce, SİNDEF Bölge Başkanımız Hamit Koç, Derneğimizin Onursal Başkanı Saedttin Kaptan, Gerzeliler Platform Başkanı Adil Mutlu ve Yönetim Kurulu Üyelerimizden Sorkun Köyü Dernek Başkanı Recep Yazıcı, Esenler Sinoplular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Demir ve Fehmi Dönmez ile birlikte katıldık.

Başarılı organizasyonun mimarları, Esenler Sinoplular Dernek Başkanı Enver Tabakoğlu ve yönetimini kutluyor, çalışmalarına başarılar diliyorum” dedi.

hakan akbaşhakan akbaş