Yaşam
Giriş Tarihi : 31-12-2022 12:21   Güncelleme : 31-12-2022 16:01

‘Şirin Gerze Taksi’ cilerinden örnek hareket

Şirin Gerze Taksi şoförleri, Huzurevi sakinlerine ilçe turu yaptırdılar

‘Şirin Gerze Taksi’ cilerinden örnek hareket

İlçemizde uzun yıllardır hizmet veren Şirin Gerze Taksi şoförleri, Gerze Huzurevinde yaşayan huzurevi sakinlerine Gerze Turu attırdılar.

Ulu çınarlarımızı huzurevi önünden alarak belirlenen rota kapsamında ilçe turu attıran taksiciler durumdan bir hayli mutlu olduklarını belirtirlerken huzurevi sakinlerinin de durumdan memnun olduklarını söylediler.

Yaklaşık yarım saat ilçe turu yaptırılan huzurevi sakinleri daha sonra çay bahçesinde kendileri için hazırlanan programa katıldılar.

Çay Bahçesinde düzenlenen etkinliğe katılan Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, huzurevi sakinlerine Gerze Kaymakamı Tekin Dundar’ ın selamını iletti.

Huzurevi sakinleriyle sohbet eden Başkan Şensoy, taksi şoförlerine yılın son gününde yaşlı çınarlarımıza böyle mutluluk ve farklılık yaşattıkları için teşekkür etti.

Şirin Gerze Taksi Durak Başkanı Hakkı Yiğit yaşlıları mutlu etmekten memnun olduklarını kaydederek, “arkadaşlarımızla birlikteyken aklımıza böyle bir fikir geldi. Yılın son gününde huzurevi sakinleri için böyle bir etkinlik düşündük, hem onlar hem de bizler için farklılık olsun istedik. Huzurevi Müdürümüzle de konuyu görüştüğümüzde o da duruma sıcak baktı.

Huzurevi sakinlerimizi kurumun önünden araçlarımızla aldık ve ilçe turu yaptırdık. Onların da mutlu olduğunu görmek bizde daha da güzel hisler oluşturdu. Yaşlılar bizim baş tacımız, ulu çınarlarımız. Onların her zaman yanındayız” dedi.

Tüm Gerzelilerin yeni yılını kutlayan Yiğit, “bu etkinlikte manevi olarak bizlerden desteğini esirgemeyen ve yanımızda olan Gerze Kaymakamı Tekin Dundar’ a ve yoğun programının arasında bizlere eşlik eden Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy’ a ve bizleri ağırlayan Orta Aile Çay Bahçesi İşletme Sahibi Harun Zor’ a teşekkür ederiz” diye konuştu.

Durak Başkanı Hakkı Yiğit ve durak çalışanları bu vesileyle tüm Gerzelilerin yeni yılını kutladı ve 2023 senesinin sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ettiler.

AdminAdmin