Yaşam
Giriş Tarihi : 02-03-2021 14:13   Güncelleme : 05-03-2021 09:58

Usta Zanaatkâra Doğum Günü Sürprizi

Kızılay Gerze Temsilciliği, Demirci Ustası Cevat Büyük’e sürpriz bir doğum günü düzenledi

Usta Zanaatkâra Doğum Günü Sürprizi

Gerze’nin tanınan ve sevilen simalarından Demirci Ustası Cevat Büyük, geçtiğimiz pazartesi günü 87 yaşına bastı. Gerze Kızılay Temsilciliği Başkanı Celal Yiğit ve Kızılay Gönüllüleri, zanaatkâr Cevat Büyük’e sürpriz yaparak doğum gününü kutladı.

1 Mart 1934 yılında doğan zanaatkâr Cevat Büyük doğum günü sürprizi karşısında mutluluğunu gizleyemeyerek doğum gününde kendisini hatırlayan Gerze Kızılay Temsilciliği ve gönüllülerine çok teşekkür etti.

Gerze Kızılay Temsilciliği Başkanı Celal Yiğit ise konuyla ilgili olarak, “Gerze’nin tanınan, sayılan, sevilen simalarından, eski zanaatkârlarından olan Demirci Ustası diye de bilinen, 01.03 1934 doğumlu, değerli büyüğümüz Cevat Büyük ustamızı evinde ziyaret ederek 87. yaş gününü kutladık.

Türk Kızılay’ı Gerze Temsilciliği olarak Demirci Ustası Cevat amcamızın zaten yanındaydık, her zaman da yanında olduğumuzu bilmesini istedik. Rabbim bu çok sevilen nur yüzlü Cevat amcaya sağlıklı, mutlu, huzurlu bir şekilde daha nice yıllar yaşamayı nasip etsin” diye konuştu.

AdminAdmin