Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulundan Kan Bağışı Kampanyası

Gerze’de Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu ile Türk Kızılayı iş birliğinde düzenlenen kan bağışı kampanyası devam ediyor. Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar, bugün saat 17.00’ye kadar kan bağışında bulunabilecek

Sağlık - 20-10-2026 15:12

Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu Kızılay ve Kan Bağışı Kulübü, Türk Kızılayı koordinasyonunda gerçekleştirilen kampanyayla kan bağışının önemine dikkat çekti. 

Okulun Kızılay ve Kan Bağışı Kulübü rehber öğretmenleri Sibel Emel Yılmaz ve Emine Hatun Karaaslan ile Okul Müdür Vekili Büşra Aksu, kampanyayı “Kan bağışı, yardımlaşma ve bir cana umut olmanın en güzel örneği” anlayışıyla hayata geçirdiklerini ifade etti.

Toplum hizmeti kapsamında düzenlenen kampanyayla kan bağışı konusunda farkındalık oluşturulması ve ihtiyaç sahiplerine umut olunması hedefleniyor.

Kan bağışında bulunmak isteyen vatandaşlar için çağrı

Kampanya kapsamında kan bağışında bulunmak isteyen vatandaşlar, bugün saat 17.00’ye kadar bağışlarını gerçekleştirebilecek. Yetkililer, kan bağışının hayat kurtarmadaki önemine dikkat çekerek tüm duyarlı vatandaşları kampanyaya destek olmaya davet ediyor.

Günün Diğer Haberleri