2017 Sonunda 1000 Haneye Doğalgaz Geliyor

İlçemizde yapımı devam eden doğalgaz çalışmaları hakkında Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Dr. Nazım Maviş’ten açıklama geldi

Güncel - 16-08-2017 15:46 130 kez okundu.

2017 Sonunda 1000 Haneye Doğalgaz Geliyor

İlçemizde yapımı devam eden doğalgaz çalışmaları hakkında Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Dr. Nazım Maviş’ten açıklama geldi.

 

Sinop Belediye Başkanı’nın yaz aylarında doğalgaz çalışması yapan firmaya izin vermemesi üzerine, çalışmalarına Gerze’de başlayan Akmercan Şirketi, kısa bir zaman içerisinde 4 kilometrelik bir çelik boru hattı döşedi. Borular, Sinop-Samsun Karayolu altından geçirilerek ilçemiz yerleşim yerlerine ulaştı.

 

Bu yıl sonunda bin daireye geliyor

Yapımına Türkmenoğlu köyünde devam edilen Basınç Düşürme ve Ölçme İstasyonu’nun inşaatının halen devam ettiğini söyleyen Dr. Maviş, 2017 yılı sonunda 1000 dairenin doğalgaz kullanmaya başlayacağını müjdeledi. “Gerzemiz için hayırlı olsun” dedi.


Kaan TÖNGELCİ / Gerze'nin Sesi
Neler Söylendi?

Sorumluluk

5 yıldan beri geliyor diye demeç veriyorsunuz önceki ak parti vekilide geliyor v.s. demişti hani kaç sene geçti geldimi baki başkanın tepkisi olmasa idi bu senede gerze de elle tutulur bir çalışma olmayacaktı....bu demeçlere karnımız tok... samimi iseniz 4 bir yandan gerzede çalışılsında görelim. 7 yıl önce

Velaattin saatci

Pek inandirici gelmiyo bu ikinci haber bayramda ekipler sinopa geciyor İnşaallah vekilin dediği gibir 7 yıl önce
DİĞER HABERLER
Gerze Spor Kulübünden açıklama

Gerze Spor Kulübünden açıklama

04-05-2024 - Güncel

Gerze’ de Koruyucu Aile Tanıtım Toplantısı yapıldı

Gerze’ de Koruyucu Aile Tanıtım Toplantısı yapıldı

04-05-2024 - Güncel