Abdaloğlu ve Belören'de asfalt çalışmaları sürüyor

Sinop İl Özel İdaresi, kırsal ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla il genelinde yürüttüğü yol yapım ve bakım çalışmaları kapsamında ilçemize bağlı Abdaloğlu ve Belören köylerinde asfaltlama faaliyetleri sürdürülüyor

Güncel - 22-07-2026 11:43 2258 kez okundu.

Abdaloğlu ve Belören'de asfalt çalışmaları sürüyor

İl Özel İdaresi ekipleri, Gerze'nin yanı sıra Sinop merkeze bağlı Kozcuğaz Köyü ile Durağan ilçesine bağlı Bayat Köyü'nde de eş zamanlı olarak astarlama ve asfaltlama çalışmaları gerçekleştirdi. Yapılan açıklamada, yürütülen çalışmaların kırsal mahalle ve köylerde ulaşım kalitesini artırmayı, vatandaşların daha güvenli ve konforlu yolculuk yapmasını sağlamayı hedeflediği belirtildi. Yaz-kış, gece-gündüz demeden sürdürülen hizmetlerin belirlenen program doğrultusunda il genelinde devam edeceği ifade edildi.

Sinop İl Özel İdaresi, sahada görev yapan ekiplerin özverili çalışmalarına teşekkür ederek, ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımların önümüzdeki süreçte de aralıksız sürdürüleceğini vurguladı.

HABER MERKEZİ

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
GERZESPOR MİNİ KIZ VOLEYBOL TAKIMI ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLADI

GERZESPOR MİNİ KIZ VOLEYBOL TAKIMI ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLADI

05-09-2026 - Güncel

Gerze Orman İşletme Müdürü Hakan Kaya Göreve Başladı

Gerze Orman İşletme Müdürü Hakan Kaya Göreve Başladı

04-09-2026 - Güncel