AK Parti İlçe Başkanlığına flaş atama!

AK Parti Gerze İlçe Başkanlığına Tahsin Bayrak atandı

Siyaset - 16-02-2024 16:15 4828 kez okundu.

AK Parti İlçe Başkanlığına flaş atama!

AK Parti Gerze İlçe Başkanlığına Tahsin Bayrak atandı. İlçe Başkanı Cumhur Kurt' un il genel meclis üyeliği için görevinden istifa ettiği kaydedilirken 17 Ekim 2017'de İzzet Karaman'ın yerine Gerze İlçe Başkanı olarak atanan ve 4 Nisan 2018 tarihine kadar bu görevi yürüten Bayrak, Kurt'un il genel meclis üyeliği için istifasının ardından, bir kez daha ilçe başkanı olarak görevlendirildi.

 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan İlçe Başkanı Tahsin Bayrak açıklamasında; "Kıymetli hemşerilerim"

Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ve Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir’in atamaları ile GERZE İlçe Başkanlığı görevi tarafıma tevdi edilmiştir.

Şahsımı bu göreve layık gören değerli büyüklerimize teşekkür ediyor, bana inancı ve teveccühü olan Milletvekilimiz Sn. Dr. Nazım Maviş ve İl Başkanımız Sn. Uğur Giresun’a şükranlarımı sunuyorum.

Allah mahcup etmesin. Rabbim yar ve yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı. 

 

Neler Söylendi?

Gerzeli

GERZELİ olmayı bir kültür olarak öğrendik. Bu öğrenme ile, Güzel GERZEMİZ den yetişmiş her keze farklı bir saygı ve sevgi duyduk. Herkim ki, bir yükseliş yakaladı, bu yükseliş ardından yüzlercemiz koştu. Lakin ,geçen zaman bizleri öyle bir yerlere sürükledi ki, bu sürüklendiğimiz yolu nereye gittiğini anlayamadık.
Önceleri dedik ki biz bu kasabada doğduk. Bu kasaba da büyüdük Bizler birbirimize, yardım edelim dedik.
Kimimiz oldu savcı, kimimiz oldu hakim, kimimiz oldu önemli sporcu, kimimiz oldu iş insanı, kimimiz oldu önemli yerlerin denetim ve kontrol yöneticisi. Ama hepimiz Gerzeliydik.
Sonuçta, hepimizin hedefi tekti, Gerze’ye gelip, birlikte kahvesine gitmek, çay bahçesinde sohbet etmekti Ama ,her şeyden. Önemlisi GERZELİ bir arkadaşımızın oğlu, torunu nun bizim geldiğimiz yerler için hedefi varsa, bu hedefi için ona destek sunabilmek bizim bir etik sözümüzdü.
Bu sözü veren arkadaşlarım ,kardeşlerim bu günün durumu bu mudur?
Yıllarca aynı görüş için, aynı heyecanı yaşadık. Kavgasını verdik. Bu gün bizi ne ayırdı? Neyi paylaşamıyoruz.
Bizim paylaşamadığımız güzellikleri, bu güne kadar GERZELİ olmanın heyecanı nı yaşamamış ve yaşayamamış ve de bun dan sonrada hiç yaşayamayacakların yanında direkt yada dolaylı çalışıyoruz.
Bizler bu GERZELİ olmanın duygusunu yaşamamışlara vereceğimiz en büyük dersin zamanı tamda bu zaman değil mi?
GERZELİ gibi olmak, GERZELİ gibi düşünmek bir kültürdür. Bu kültürü bu devşirmelere öğretmenin tamda zamanı. Haydi hep birlikte Gerzeli olalım.

3 ay önce
DİĞER HABERLER
CHP Gerze ailesi, ulu çınarlarımızı unutmadı

CHP Gerze ailesi, ulu çınarlarımızı unutmadı

13-05-2024 - Siyaset

Gerze Belediyesi, sosyal medya hesaplarını yorumlara açtı

Gerze Belediyesi, sosyal medya hesaplarını yorumlara açtı

09-05-2024 - Siyaset