Altunel Hizmetinize Talibiz

Güncel - 06-02-2018 18:34 186 kez okundu.

Altunel Hizmetinize Talibiz

Cumartesi günü yapılacak olan Esnaf Odası Seçimleri öncesinde adaylar çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Mevcut başkan Cemal Altunel ve yönetim kurulu üyesi adaylarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundular.

Altunel ve ekibi görüşmelerin ardından esnaf gezilerini sürdürdüler.

Mevcut başkan Cemal Altunel iki dönemdir oda başkanlığını sürdürmekte olduğunu dile getirerek, biz bu süre zarfında odamızı hiç bir şaibeye mahal bırakmadan maddi manevi bir yerlere taşıdık. Gerze Esnaf Odasının durumu gerek üyelerimizin, gerekse de diğer (Sinop Bölgesinde ki Esnaf Odaları arasında)her kesim tarafından takdirle karşılanmıştır.

Hatta birikim olarak da Gerze Esnaf Odası Sinop il ve ilçeleri arasında da örnek gösterilmektedir. Biz bu güne kadar esnafımızın birikintilerimizi çar cur etmeden muhafaza ettik, yaptığımız bu birikimle de bundan sonra esnafımıza daha güzel hizmetlerle buluşturmak adına yatırım yapacağımızı söylemek isteriz.

Ben ve ekibime bu güne kadar bize vermiş olduğunuz destekle sizlere vermiş olduğumuz sözlerin hepsini yerine getirdik, geri kalan tek sözümü de bu dönemde sizlerin vereceği destekle yerine getireceğiz. İnşallah bundan sonra ki seçimlerde sizlerden alacağımız destekle daha büyük çalışmalara imza atacağımızı tahaüt ediyoruz"dedi.

Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Üyelerimiz...

Hüseyin Gül
Kadir Çoşkun
Yavuz Dinç
Mustafa İstanbullu
Ünal Öztürk
Koray Dereli
Mehmet Erşimşek
Şükrü Kara
Servet Pepenoğlu
Ali Karagülle
Mehmet Dönmez
Recep Hayırcı
Emrah Engin
Hasan Ali Baş
Niyazi Kalkanlı
Ercan Çelik
Vesel Baykut
Hasan Ekşi
Alper Gündoğdu

Neler Söylendi?

Yasar özdemir

Hayirli olsun yeni projelerinizde başarılar. Dilerim baskanim 6 yıl önce

İbrahim Dönmez

Başkan ve Ekibi güzel. Daha iyi çalışacaklarına inanıyor, başarılar diliyorum..! 6 yıl önce

Çaylıoğlu

Degerli başkanım yolun acık olsun.Birlikte çalıştığımız iki dönem boyunca gercekten tasarruflu ve iyi bir yönetim göstererek Sinop ilçeleri arasında örnek bir oda olarak gösterilir duruma getirdik. Degerli başkanim inşAllah ustalık döneminizde meslektaşlar arasında uyum ve birliktelik tesis edilmesi aynı işi yapan esnaf birbirinin elinden iş calması degil kalite ve müşteri memnuniyetinine önem verilmesi noktasında esnaf odası olarak her sene bir veya iki toplantı yaparak meslektaşlar ve esnaflar arasındaki birlik ve beraberligin sağlanması konularında çalışma lar yapmanızı rica eder. Ustalık döneminiz olacak üçüncü dört yıllık calişma takviminizde size, yönetim ve denetim kurulunda görev alacak ekibinize başarılar dilerim. 6 yıl önce

Ercan Çelik

Rabbim yolumuzu bahtımızı açık etsin İnşAllah, hepimize hayırlı olsun. 6 yıl önce

recep hayırcı

İŞTE KADRO İŞTE HİZMETE TALİPLİ ESNAF..... 6 yıl önce

koray dereli

rabbimin izni ile memleket hayrına şu yaşımıza kadar kim bize hizmet için gelmişse elimizi deil gövdemizi taşın altına koymuşuz.CEMAL ALTUNEL başkanlıgı öncülüğünde gerzeli asnaf arkadaş,ağabey,ve kardeşlerimizin istemleri doğrultusunda çalişmak için yola çıkmış bulunuyoruz..saygılar.. 6 yıl önce
DİĞER HABERLER
Gerze Spor Kulübünden açıklama

Gerze Spor Kulübünden açıklama

04-05-2024 - Güncel

Gerze’ de Koruyucu Aile Tanıtım Toplantısı yapıldı

Gerze’ de Koruyucu Aile Tanıtım Toplantısı yapıldı

04-05-2024 - Güncel