Aralık'a Kadar 2000 Haneye Doğalgaz Bağlanacak

İlk olarak 2018 yılında ilçemizde başlayan doğalgaz çalışmaları bir süre yaşanan aranın ardından 2019 yılında olanca hızıyla devam ediyor.

Güncel - 18-10-2019 10:17 144 kez okundu.

Aralık'a Kadar 2000 Haneye Doğalgaz Bağlanacak

2018 yılında yapılan doğalgaz çalışmalarıyla yaklaşık 2000 eve doğalgaz verilmesinin ardından bir süre doğalgaz çalışmalarına ara verildi.

24 Haziran 2019 tarihinde Akmercan Doğalgaz Firması ve Gerze Belediyesi arasında protokol imzalanarak yıl içerisinde 8 kilometre doğalgaz hattı döşeneceği kaydedildi. Bu kapsamda 24 Haziran 2019’da imzalanan protokol ile birlikte başlayan doğalgaz çalışmaları olanca hızıyla devam ediyor.

Firma yetkilileri 24 Haziran tarihinden itibaren yaklaşık 4.5 kilometre doğalgaz hattının döşendiğini, 37 sokak olarak belirtilen projede herhangi bir değişiklik olmadan çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Yetkililer yapılan çalışma alanına göre altyapı, zeminin kaya veya toprak olma durumuna göre günlük ortalama 150-200 metre arası 63’lük doğalgaz döşendiğini kaydederek, ana arterlere çelik borularla döşeme yapılacağını belirtti.

Sedat Işıdı Kültür Merkezinin karşısındaki zeytinlikte basınç düşürme istasyonunun kurulacağını söyleyen yetkililer, ortalama 1,5 – 2 ay sonra 8 kilometre doğalgaz hattının tamamen döşenip tüm işlemlerinin biteceğini yaklaşık 2000 haneye doğalgaz verileceğini kaydettiler.

Neler Söylendi?

Göbeğini Kaşıyan Adam!

Gerze Belediyesi, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Deniz Mızraklı. Kalemin kıvrak dedik ama bizimle dalganı geç de demedik. Bugün “Başkan ŞENSOY Bakanlarla Görüştü” manşeti ile haberini yapmışsın yine Atölyende. Ama alt metinlerde Başkan Beyin hiçbir Bakanla görüşmediğini okuyoruz. Hiçbir Bakanla fotoğrafı da yok. Kelimelerle dans ediyorsun dedik, hemen şımardın ve bize algı operasyonu çekmeye kalktın. Hiç yakıştıramadım bunu sana. gka 5 yıl önce

Göbeğini Kaşıyan Adam!

Gerze Belediyesi, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Deniz Mızraklı. Belediye resmi internet sitesinde hep kazma kürek haberleri, önemli gün mesajları ve başkanı ziyaret edenler haberlerinden sıkılmıştık. İyi oldu bu “Özel Haber” etiketli fotoroman haberler. Bu arada sen de kendini aştın Başkan Cevat Şensoy döneminde. Kalemin ne kıvrakmış be arkadaş, nasıl bir cevher varmış sende. Adeta kelimelerle dans ediyorsun. “Başkan ŞENSOY’dan Örnek Davranış” özel haberine ne giriş yapmışsın böyle. “Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY tabuları yıkıp örnek bir Belediye Başkanı olmaya devam ediyor. Kendisini siyasetçi olarak değil, hizmet adamı olarak gören Belediye Başkanımız bunun son örneğini Belediye Başkanlığı Hizmet Binasına gelen vatandaşlarla yakından ilgilenerek gösterdi.” Müthiş. Yalnız bir şeyi merak ettim satır aralarını okurken. Sen Osman Belovacıklı döneminde de aynı görevdeydin. Eski başkanın ne gibi tabuları vardı, başka tabuları nelerdi mesela? Bunları anlatan yeni fotoromanlar yazar mısın? Bir de Başkan Beyin ağzından yazdıklarını kırmızı yapmasan. Okurken gözü çok yoruyor da. gka 5 yıl önce

Göbeğini Kaşıyan Adam!

Başkan Bey, belediyenin Başkanı Cilala Parlat Atölyesi’nde “Başkan ŞENSOY’dan Örnek Davranış” haberinin imalatını yaptırarak “Özel Haber” etiketi ile piyasaya sürdürmüşsün yine. Bir haberde “Özel Haber” etiketi varsa biz hemen anlıyoruz vaziyeti zaten. Kullandığın malzemeye bakılınca, son zamanlarda yaşlılar günü ve yaşlılar evi nedeniyle yıpranan imajı tamire çalışmaktasın. Başkan Bey, “ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz” diyen ataların torunlarıyız biz. Daha önce de söyledim, yemeyiz. İcraata bakarız. Şimdi ben atölye ürünü bu foto romanı başka bir senaryoya dönüştürüyorum... Bir gün yürümeye mecali olmayan yaşlı bir kadın gelmiş belediye binasına. Yaşlı kadın oturmuş beklerken, ellerini öpüp oturduğu yerinden dahi kaldırmadan her bir işini bizzat halletmişsin kadının. Yaşlı kadın minnet duyguları ile sana ismini sorduğunda, gururla kendini tanıtırsın. O yaşlı kadının yüzündeki minnet dolu bakışlar kaybolurken, şaşkınlık içinde bu defa sen sorarsın. —“Sizin isminiz?” —“Berrin. Bir zamanlar, bir siyasi parti üyesi olup, 313 m² arsada 1/4 hisse sahibi, dubleks ev sahibi ve emekli maaşı var diye hani yemek yardımını kestiğin bir yaşlı kadın vardı. İşte o benim.” Nasıl? Hatırladın mı bu yaşanmışlığı Başkan Bey? Biz unutamıyoruz ki. gka 5 yıl önce

Göbeğini Kaşıyan Adam!

“Haber Sahibi” evladım. Sanma ki bu oltaya gelirim. 7. madde tamamdır. 8. madde için çalışmaya devam. 9. madde bende. gka 5 yıl önce

Selma

Bu habere çok sevindim bekliyoruz emeği geçen çalışanlara kolay gelsin.kultur şok.bu kış doğalgazı yakacakmi 5 yıl önce
DİĞER HABERLER
Genç işletmeciden, örnek davranış

Genç işletmeciden, örnek davranış

08-05-2024 - Güncel

Kahverengi kokarca ile mücadele sürüyor

Kahverengi kokarca ile mücadele sürüyor

07-05-2024 - Güncel