Ayancık'ta da ‘İZ’ Bıraktılar

Son zamanlarda performanslarıyla ismini çok sık duyduğumuz Gerzeli gençlerden oluşan Müzik Grubu İZ geçtiğimiz 28.Ayancık Kültür Keten ve Ahşap Festivali'nde sahne aldı

Kültür&Sanat - 29-07-2023 16:59 2298 kez okundu.

Ayancık'ta da ‘İZ’ Bıraktılar

Sahne kostümleri, enerjileri ve performanslarıyla kendilerini dinlemeye gelen dinleyicilerle bütünleşerek şarkılarını hep birlikte seslendiren ekip, seslendirdiği 'Seni Yazdım Kalbime' şarkısında her konserlerinde olduğu gibi ekrana Atatürk Portresi yansıtarak büyük alkış topladı.

Ekip sahne sonunda kendilerini davet eden Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya' ya teşekkür ederken, kendilerine büyük ilgi gösteren Ayancık halkını da kırmayarak bol bol fotoğraf çekinerek geceye İZ bıraktılar.

Gerze’nin Sesi gazetesi olarak ilçemizin adını müzik alanında başarıyla duyurmaya devam Müzik Grubu İZ' e başarılarının devamını dileriz.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Gerze’de “Sinemada Kendi Yolunu Çizmek” Paneli Düzenlendi

Gerze’de “Sinemada Kendi Yolunu Çizmek” Paneli Düzenlendi

08-05-2026 - Kültür&Sanat

Gerze’de “Cumhuriyet’e Doğru”ya Ayakta Alkış

Gerze’de “Cumhuriyet’e Doğru”ya Ayakta Alkış

28-04-2026 - Kültür&Sanat