Başıboş Köpekleri İlçeye Saldılar

İlçemizde sayıları her geçen gün artan başı boş sokak köpeklerinin nereden geldiği anlaşıldı

Güncel - 16-02-2018 14:42 185 kez okundu.

Başıboş Köpekleri İlçeye Saldılar

İlçemizde zaman zaman baş gösteren bizimde haberlerimizde yer verdiğimiz başı boş sokak köpekleri sorunuyla ilgili Gerze Belediyesi'nden önemli bir açıklama yapıldı.

İlçemizde sayıları her geçen gün artan başı boş sokak köpeklerinin nereden geldiği anlaşıldı. Gerze Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre Kastamonu'dan geldiği iddia edilen bir kamyonla ilçemiz Yamacık Köyü'ne toplam 37 adet köpek bırakıldığı aç olan bu köpeklerinde köy sakinlerinin koyunlarına saldırdığı belirtildi.

Gelen şikayetler üzerine köpeklerin yakalanması talimatını veren Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, yaptığı açıklamada; “Canlı ibaresini maalesef sadece insan sanan şahsiyetler gece yarısı 37 adet damgalı köpeği ilçemiz yakınlarına bırakarak can sıkıcı olaylar yaşanmasına sebep oldular. Bizler sokak hayvanlarına barınağımız bünyesinde sahip çıkıyoruz ancak böyle havadisler hepimizi derinden üzüyor.Yapılan bu eylem ayıptır, günahtır.Köylümüzün hayvanlarına saldırıp zararlar vermişler.Bu şahsiyetler bunun vebalini nasıl ödeyecekler.Şehir merkezine inen bu köpekler okula giden çocuklarımıza veya halkımıza saldırırsa neler yaşanacak. Kimse bunu düşünmüyor” dedi.

Kaynak gerze.bel.tr

Neler Söylendi?

HÜSEYİN BODUR

BELEDİYE BAŞKANI SAYIN OSMAN BELOVACIKLI HAYVAN BARINAĞINI YAPTIRDI..BU HAYVANALARA OLAN SEVGİSİNİN ESERİDİR..ONU TEBRİK EDİYORUM..AMA BÖYLE ANİ BEKLENMEDİK OLAYALAR KARŞISINDA YAPABİLECEKLERİNİ YAPMA GAYRETİ İÇİNDE..ASIL ONURSUZLUK BU KÖPEKLERİ YAMACIK KÖYÜNE BIRAKANLARINDIR...AÇ KÖPEKLER NASIL YAŞAYACAK ACABA DİYE DÜŞÜNEMEYENLER ALLAHDAN KORKMAYAN,KULDAN UTANAMAYAN HAYSİYETSİZ İNSANLARDIR..BAŞKA NE YAZAYIMKİ..SAYGILARIMLA.. 6 yıl önce

Gülen adam

Yahu başkan buna çocuklar bile inanmaz ufak atın ufak. 6 yıl önce

Çaylıoğlu

Belediye başkanlığını bu konuda eleştiriyoruz ama onlar Gerze'deki sokak hayvanlarına yetişmeye çalışırken bu kadar köpeği nasıl barındırsın. Bu konu mecliste tartışılarak insan kaçakçılığında uyulanan cezalar hayvanları izinsiz taşiyanlarada uygulanırsa belki biraz önlenebilir. Her gün sanayiye cuvalla köpek yada kedi bırakılıyor birisine iyi bir ceza verilse bir daha getirilebiliyor larmı bak. 6 yıl önce
DİĞER HABERLER
Gerze' de şimdi 'Cincile' zamanı

Gerze' de şimdi 'Cincile' zamanı

29-04-2024 - Güncel

ÇİFTÇİLERE SEBZE FİDESİ DESTEĞİ SAĞLANDI

ÇİFTÇİLERE SEBZE FİDESİ DESTEĞİ SAĞLANDI

26-04-2024 - Güncel