Başkan Şensoy Doğalgaz Müjdesini Verdi

Bakanlarımızla sık sık bir araya gelen ŞENSOY Gerze ile ilgili yatırım ve çalışmaları birinci elden Bakanlarımıza iletme şansı buldu.

Güncel - 27-04-2019 18:07 719 kez okundu.

Başkan Şensoy Doğalgaz Müjdesini Verdi

Ankara/Kızılcahamam’da gerçekleşen Belediye Başkanları İstişare Toplantısı’na katılım gösteren Belediye Başkanımız Cevat Şenşoy ilçemizde merakla beklenen doğalgaz ile ilgili gelişmelerin müjdesini verdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı  Fatih Dönmez ile gerçekleştirilen görüşmede ilçemizde doğalgaz çalışmaları ile ilgili gelinen son noktayı bakan beye bizzat aktaran Şensoy'un girişimleri neticesinde halkımıza doğalgaz ile ilgili yatırımların aralıksız devam edeceği müjdesi verildi.

Şensoy; “Ankara ziyaretimiz esnasında Milletvekilimiz ve İl Başkanımızla birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımızı ziyaret ettik.Burada kendilerine ilçemizde ki doğalgaz yatırımlarının 2019 yılı içerisinde ne boyutta ilerleyeceğini sordum.Gerçekleştirdiğimiz görüşmelerin neticesinde 2019 yılında ilçemizde ki doğalgaz çalışmalarının tam hızıyla devam edeceğini müjdelemek istiyorum.Kimse meraklanmasın.Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getireceğiz.Doğalgaz Gerze’de devam edecek.Tüm hemşehrilerime hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.” Dedi.

Yapılan ziyaretlerde, Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ve Ak Parti Sinop İl Başkanı Sn. Uğur Giresun'da hazır bulundu.

Neler Söylendi?

Gerze

2019 yılının 8. Ayına geldik ama hala çalışma yapılan bir yer görmedim? Yalan haber gibi geliyor bana 5 yıl önce

köşklü

gerzenin en eski mahallelerinden biri olan köşke hala doğalgaz gelmedi. bu sene doğalgaza kavuşmak istiyoruz. 5 yıl önce

Gerzeli

Hiç bir zaman akp ye oy vermedim ama gerzeye dogalgazi yetirdikleri için bu sefer hak ettiklerini düşündüğüm için verdim... analarinin ak sütü gibi helal olsun... gerzenin ve gerzelilerin buna ihtiyaci vardi... Osman başkan bunu yapamazdi... elinde ki sinirli imkanlarla birşeyler yapti boş durmadi çabaladi uğraşti... Keşke osman başkan akp den aday çiksaydi çok şeyler yapardi... Belediyecilik para ve güç meselesi... iktidarin gücü ile cevat başkan gerzeye çok şey yapmak zorunda ve yapmalidirda... elinde adam gibi para ve destek olmadan chp belediyesi bunlari başardi ise akp belediyesi gerzeyi uçurmali... halk ve vatandaş olarak ak belediyecilige gerzeliler bir şans verdi umarim akillica hareket edip bu şansi en iyi şekilde değerlendirirler... Doğalgazin gerzeye gelmesi akp ye belediyenin kapilarini açti... yaşayip hep birlikte göreceğiz herşeyi... 5 yıl önce

Ümit Karakaya

Hayırlı olsun inşAllah doğalgaz çalışması devam eder insanlar zorlanıyoruz 5 yıl önce
DİĞER HABERLER
Gerze Spor Kulübünden açıklama

Gerze Spor Kulübünden açıklama

04-05-2024 - Güncel

Gerze’ de Koruyucu Aile Tanıtım Toplantısı yapıldı

Gerze’ de Koruyucu Aile Tanıtım Toplantısı yapıldı

04-05-2024 - Güncel