Belören Köyü bağlantı kavşağı için çalışmalar başladı

Belören Köyü'ne bağlantı sağlayacak olan kavşak çalışmasına başlandı

Güncel - 13-04-2018 11:33 2395 kez okundu.

Belören Köyü bağlantı kavşağı için çalışmalar başladı

Gerze - Sinop arası Karadeniz Sahil Yolu BETAREKS İplik Fabrikası mevkiinde Belören Köy yoluna bağlantıyı sağlamak amacıyla ekipler kavşak yapım çalışmasına başladı.

Belören Köyü'ne dönüş yapmak isteyen şoförler, kavşak veya geçit olmadığı için yol ortasından dönerek bağlantı yoluna giriş yapıyorlardı. Şehirler arası karayolu olması sebebiyle araçların oldukça süratli seyrettiği yolda köy bağlantı yoluna giriş yapmanın oldukça tehlike arz ettiğini belirten yolu kullanan şoförler, kavşağın yapılmasıyla rahat bir nefes alacaklarını ve tehlikenin ortadan kalkacağını ifade ettiler.

Yapımına başlanan kavşak için iş makineleriyle genişletme çalışması yapılarak yan yol bağlantısı oluşturulacak. Yapımı tamamlanan kavşak geçtiğimiz aylarda heyelan sonucu çökme oluşan ve Samsun Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü tarafından onarımı yapılmaya devam eden Belören Köyü bağlantı yoluyla birleştirilecek.

Ercan ÖZCAN / Gerzeninsesi

Neler Söylendi?

yaykıl

belören köyüne bağlanmak için kavşak olmasa da en azından ilkel şekilde bağlanmak mümkün ancak yaykıl orman deposuna bağlanmak isteyen araçlar(genelde ağır tonajlı araçlar) iki km daha yol gitmek zorundalar.Yetkililere duyrulur!!! 8 yıl önce
DİĞER HABERLER
Gerze’de Yaz Kur’an Kursu Çocuk Şenliği Coşkusu

Gerze’de Yaz Kur’an Kursu Çocuk Şenliği Coşkusu

12-08-2026 - Güncel

Akçaoğlu Ailesi’nde Sünnet Coşkusu

Akçaoğlu Ailesi’nde Sünnet Coşkusu

12-08-2026 - Güncel