Birol Sazak, CHP Gerze İlçe Başkanlığına aday

CHP Gerze Belediyesi Meclis Üyesi Birol Sazak, CHP Gerze İlçe Başkanı Adaylığını açıkladı

Siyaset - 20-07-2023 11:45 1433 kez okundu.

Birol Sazak, CHP Gerze İlçe Başkanlığına aday

CHP Gerze Belediyesi Meclis Üyesi Birol Sazak önümüzdeki günlerde yapılacak olağan kongrede ilçe başkanlığı için aday olduğunu resmen açıkladı.

22 Temmuz 2023 tarihinde delege, 11 Ağustos 2023 tarihinde de İlçe Başkanının da seçileceği CHP Gerze İlçe Kongresinde İlçe Başkanı olmak için adaylığını açıklayan Birol Sazak, delegelerden destek beklediğini belirten Sazak, “değişim süreci ile beyaz bir sayfa açarak yol haritamızda başarılı çalışmalar yapmayı düşünüyorum” diye konuştu.

BİROL SAZAK KİMDİR?

15.01.1964 yılında Gerze'de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Gerze'de tamamladı. Ardından, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesine 2 (iki) yıl devam etti. Erzurum Atatürk Üniversitesi Acil Afet Yönetimi Bölümünden mezun oldu.

1986 yılında Askerlik dönüşü Bursa'da özel sektörde iş hayatına atılıp otomotiv, gıda ve tekstil sektörlerinde yönetici olarak 30(otuz) yıl çalışmasının ardından emekli olarak memleketi Gerze'ye dönüş sağlamıştır.

Gerze'de kuruluş ve faaliyetlerine katıldığı Yeşil Gerze Dağcılık Doğa ve Gençlik Spor Kulübü Başkanlığı, Gerze Tüm Engelliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığı ve Gerze Turizm Derneği yönetiminde görev yapmakla birlikte, Türkiye Dağcılık Federasyonu Sinop İl Temsilcisidir.

2019 Mahalli İdareler ve Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Gerze Belediyesi Meclis Üyeliği’ne seçilmiştir.

Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Neler Söylendi?

Serhat Saatci

Sevgili Birol abi, Bağımsız bir şekilde ortaya koymuş olduğunuz irade için sizi kutlarım. Bu süreçte göstermiş olduğunuz tarafsız, iyiniyetli, rakibine saygı duyan, her ne olursa olsun parti çıkarını gözeten, kongre sürecinde medeni bir şekilde yarışan, "tehdit diliyle konuşan" kişileri yanınızdan uzaklaştırıp onların paylaşımlarını "beğenmeyerek" hem partiyi, hem rakibinizi hem de kendinizi koruyan, kardeşçe ve dostça tutum ve davranışlarınızdan ötürü size teşekkür eder, başarılar dilerim. 10 ay önce

Gerzeye Hasret

Sayın Birol Sazak aday olduğunuz görevde başarılar dilerim.Gerze halkını ve Gerzemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum.Doğaseverliğinizi ve diğer çalışmalarınızı yakından takipteyim.Yolunuz açık olsun. 10 ay önce

Mustafa Akbaş

başarılar dilerim 10 ay önce

GERCEK GERZELİ

BAŞARILAR BİROL BEY GENÇLİĞİ YANINDAN AYIRMA DEĞİŞİMİN TEK GERCEGİ GENCLİKTİR. 10 ay önce

Vatandas

Hayırlı uğurlu olsun insAllah 10 ay önce
DİĞER HABERLER
CHP Gerze ailesi, ulu çınarlarımızı unutmadı

CHP Gerze ailesi, ulu çınarlarımızı unutmadı

13-05-2024 - Siyaset

Gerze Belediyesi, sosyal medya hesaplarını yorumlara açtı

Gerze Belediyesi, sosyal medya hesaplarını yorumlara açtı

09-05-2024 - Siyaset