ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

AK Parti Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksek, çocuklar için Çocuk Sineması ve Oyuncak Dağıtım Töreni gerçekleştirdi

Siyaset - 23-03-2024 17:31 3393 kez okundu.

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

AK Parti Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksek tarafından pamuk Şekeri, patlamış mısır ve balon ikramlarının olduğu etkinlikte palyaço eşliğinde oyuncak dağıtım töreni düzenlendi.

Kendileri için hazırlanan oyunlarla ve palyaço gösterisiyle gönüllerince eğlenen çocuklar ve aileleri etkinliğe yoğun ilgi gösterdi.

Geleceğimizin teminatı çocuklar için çok daha güzel projeler hazırladıklarını belirten AK Parti Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksek “çocuk Sineması ve oyuncak dağıtım törenine teşrif eden Gerze’mizin minik yüreklerine, kıymetli annelere babalara yürekten teşekkür ediyorum. Gülen yüzünüz solmasın” diye konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
CHP’li Gerze Belediye Başkanı İstifa Etti

CHP’li Gerze Belediye Başkanı İstifa Etti

29-07-2026 - Siyaset

MHP Gerze'de Muhammed Şentürk Güven Tazeledi

MHP Gerze'de Muhammed Şentürk Güven Tazeledi

20-07-2026 - Siyaset