‘Elli yedi makarna’ nın açılış kurdelesi kesildi

Canan Kıvrak' ın sahibi olduğu Gerze' nin tek makarnacısı Elli Yedi Makarna’ nın açılış kurdelesi kesildi

Güncel - 19-12-2024 13:52 3175 kez okundu.

‘Elli yedi makarna’ nın açılış kurdelesi kesildi

Hızla büyüyen ilçemize Kadın işletmeci Canan Kıvrak tarafından kazandırılan Gerze' nin tek makarnacısı "Elli Yedi Makarna" el yapımı taze lezzetleriyle Gerzeliler için hizmet veriyor. Parmesan tekerinde, el yapımı taze makarna çeşitleri ile Gerze' yi farklı bir lezzetle tanıştıran Kıvrak, uygun fiyatlarla makarna severleri buluşturuyor.

GERZE MAKARNAYA DOYACAK

Kıvrak, “Gerze' de el yapımı bir makarna şubesi açmak istedik ve bu hayalimizi gerçekleştirdik. İşletmemizde çok sağlam bir ekibimiz var eminim ki, Gerze' ye yeni bir lezzet kazandırmakla beraber iyi bir hizmet sunacağız.”

GERZE’ DE EL YAPIMI MAKARNA DÖNEMİ

“Makarnanın lezzetini beğenmeyen yok, herkes makarnamızı çok sevdi. Hazırlanan makarna, özellikle güzel soslar ve doğru pişirme süreleriyle çok lezzetli oluyor. Bu hayalimi gerçekleştirmek için çeşitli gözlemlerde bulundum. Bugün Gerze’ de daha önce hizmete açtığımız şubemizin açılını gerçekleştirdik” dedi.

Açılış törenine Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Belediye Başkan Yardımcıları Şengül Çalışkan Şahin, Muhammet Öztürk, Gerze Emniyet Müdürü Erkan Sevindik, Gerze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemal Altunel, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katılım sağladı.

Adres: Sinop Caddesi No: 41 / A

Emniyet Müdürlüğü karşısı

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Haşim ve Zehra TARI Ortaokulu’ndan Biyolojik Çeşitlilik Gezisi

Haşim ve Zehra TARI Ortaokulu’ndan Biyolojik Çeşitlilik Gezisi

18-05-2026 - Güncel

Gerze’de Muhtarlara IPARD Projeleri Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Gerze’de Muhtarlara IPARD Projeleri Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

18-05-2026 - Güncel