Enerji Bakanı Açıkladı

Bakan Yıldız: "Sinop ve Gerze Dahil 11 İl 5 İlçe 2013 Ocak'a Kadar Doğalgaza Kavuşacak" dedi

Teknoloji - 11-09-2012 01:18 143 kez okundu.

Enerji Bakanı Açıkladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın bazı Doğu ve Güneydoğu illeri için doğalgaz dağıtım ihalelerine çıkılacağını açıklamasının ardından Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu da (EPDK) 11 il ve 5 ilçe belediye başkanına resmi yazı ile dağıtım ihaleleri konusunda bilgi verdi.

EPDK, 11 il ve 5 ilçeyi doğalgaza kavuşturmak için yapılacak ihalelerin 2013 yılı Ocak ayında tamamlanmasını hedefliyor.

Bakan Yıldız yaptığı açıklamada  gaz dağıtımı yapılacak olan il ve ilçeleri başta Sinop, Gerze  olmak üzere diğer illeri de şu şekilde sıraladı; Artvin, Şırnak,Hakkari, Ağrı, Iğdır,Mardin, Bitlis, Bingöl,Muş ve Tunceli ile Doğu beyazıt, Güroymak, Tatvan, Kızıltepe belediye başkanlarına resmi yazı yazarak dağıtım ihalelerine ilişkin duyurunun önümüzdeki günlerde Resmi Gazete’de yapılacağını vurguladı.

Kaynak: E.A

Neler Söylendi?

murat apak

sn Taner bey.; (AKP eski enerji bakanı Kayserili hemşehrim) biz Kayserililer sözünde duranlar ve ticaret erbabı olarak tanınırız. sanırsam bakan bey unutmuştur. 2013 ten 2018 arası şunun şurası 5 adet yılcık var. içimiz kömür is i ıle doldu. ve alıştık.doğal gaz gelirse hastalanırız.temiz hava teneffüsünden. ama KAFES BALIKÇILIKTA unutulmayan yer olduk. Burasını BLD. Reisi sn Osman bey ıle koordineli çalışarak CENNET OLAN bu beldeyi turizme açsak iyi olur. balık yapılacak yer burada mı var mesela liman yapılması istenen kayseri ye'de bu imkan sağlanır.çılgın proje "2" olur. saygılarımla 6 yıl önce
DİĞER HABERLER
Resmi Gazetede Yayınlandı

Resmi Gazetede Yayınlandı

04-08-2022 - Teknoloji

Barbaros Motor’dan 60 ülkeye ihracat

Barbaros Motor’dan 60 ülkeye ihracat

20-10-2021 - Teknoloji