Erol Öz Vurularak Hastaneye Kaldırıldı

İlçemiz esnaflarından Erol Öz kaza sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Asayiş - 11-04-2020 13:53 10032 kez okundu.

Erol Öz Vurularak Hastaneye Kaldırıldı

Edinilen bilgiye Erol Öz’ün kanser tedavisi gören ve yoğun ilaç tedavisi gören oğlu Ferhat Öz’den haber alamaması ve telefonuna ulaşamaması üzerine evine giderek kapıyı çaldığı ses gelmemesi üzerine ise kapıyı kesici bir aletle açmaya çalıştığı, daha sonra panikleyen baba Erol Öz’ün kapıyı kırarak içeri girdiği, sesten uyanan oğlu Ferhat Öz’ün ise eve yabancı birinin girdiğini düşünerek ruhsatlı silahıyla karanlığa doğru ateş ettiği ve bu esnada da babasını yaraladığı öğrenildi.

Ferhat Öz’ün ateş etmesi sonrasında yaralanan baba Erol Öz'ün vücudunun birkaç yerinden yaralandığı, ardından olay yerine gelen polis ve 112 sağlık görevlileri tarafından ilk müdahale yapılarak Gerze Devlet Hastanesine kaldırıldığı, ardından da tam teşekküllü Sinop devlet hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındığı öğrenildi.

Erol Öz’ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Ferhat Öz'ün ise ifadesi alınmak üzere gözaltına alındığı kaydedildi.

Olayla İlgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Neler Söylendi?

Köfteci metin

Gecmiş olsun acil şifa diliyorum 4 yıl önce

İsa Sarı

Geçmiş olsun şifalar diliyorum. 4 yıl önce

Gül terzi

Geçmiş olsun acil şifalar dilerim 4 yıl önce

Erol Metikaya

Dikmen Serbet te ogretmen olduğum yıllardan beri tanıdığım,insanlığı ve esnafligi ile takdir toplayan,değerli insan Erol Öz'e ailesine ve yakınlarına geçmiş olsun doyorum.Tez zamanda sagligina kavuşmasını diliyorum. 4 yıl önce

Gerzeli

Ferhat cok iyi bir cocuktur sakin kimseye zarari olmayan 4 yıl önce
DİĞER HABERLER
Gerze' de kablo hırsızlığı: 1 suçüstü!

Gerze' de kablo hırsızlığı: 1 suçüstü!

21-04-2024 - Asayiş

Pazar yerinde kaza: 1 Yaralı

Pazar yerinde kaza: 1 Yaralı

19-04-2024 - Asayiş