Ersoy Yeniden Aday Adayı

Mehmet Ersoy'un 1 Kasımda yapılacak olan genel seçimlerde Ak Partiden Milletvekilliği için tekrardan aday adayı olduğu öğrenildi.

Siyaset - 04-09-2015 16:44 105 kez okundu.

Ersoy Yeniden Aday Adayı
 TBMM 24. Dönem Ak Parti Sinop Milletvekili ve aynı zamanda eski İçişleri Komisyon Başkanlarından olan Mehmet Ersoy'un 1 Kasımda yapılacak olan genel seçimlerde Ak Partiden Milletvekilliği için tekrardan aday adayı olduğu öğrenildi. 
Ersoy'un aday adaylığının  İstanbul 3. Bölge ve Sinop için tercihli olduğu da gelen bilgiler arasında....

Neler Söylendi?

HSEYİN BODUR

i̇satnbul 3.bölgeden aday adayi olamniz hem si̇zi̇n i̇çi̇n,hemde hemşehri̇leri̇,ni̇z i̇çi̇n daha i̇sabetli̇ bi̇r kaarar olacaktir di̇ye düşünüyorum...engi̇n altay bey ve mehmet ersoy bey olarak i̇ki̇ si̇noplu vekli̇mi̇zi̇n olmasini ki̇m si̇teömezki̇..parti̇ hi̇ç önmeli̇ deği̇l..yeterki̇ si̇zler veki̇l olun...allah yardimciniz olsun,bu istanbulda kurtla rsorfarinda yer bulabi̇lmekde öyle her babyi̇ği̇di̇n harcida deği̇l....buradaki̇ si̇yaset bi̇zi̇m memleketi̇mi̇zdeki̇ si̇tasettden çok farkli çokkkkk....hele,hele bi̇z si̇nop luların oyunu camntada bilenler var..onlar artık avuclarını yalasınlar...hatalarının bedelini si̇nop lu onalar ödetecektir....saygılarımla... 9 yıl önce
DİĞER HABERLER
Dalkıran' dan, İmamoğlu’ nu ziyaret...

Dalkıran' dan, İmamoğlu’ nu ziyaret...

27-04-2024 - Siyaset

CHP’ li Baş: “El birliği ile sorunların üstesinden geleceğiz”

CHP’ li Baş: “El birliği ile sorunların üstesinden geleceğiz”

24-04-2024 - Siyaset